| מחבר: | גלית (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 16/01/2020 |
| שעה: | 13:50:36 |
|
שלום רב,
לפני כשנה וחצי טסנו לכרתים לנופש משפחתי (זוג וארבעה ילדים קטנים). בהלוך הטיסה התעכבה מספר שעות אך לא הגיע לשמונה שעות אבל יתר מחמש. ובחזור היה עיכוב שגם אורכו פחת משמונה שעות אך היה מספר שעות ובנוסף, בשל תקלה במטוס (אגלי נוזל לא ידוע יצאו מהכנף) ולאחר זמן של מתח בעודנו באוויר, כשהטייסים יצאו זה אחר זה לראות את התקלה, לא ידעו אם זה דלק או נוזל אחר ולכן היתה נחיתת חירום בקפריסין (לרנקה) בסופו של דבר הגענו לפנות בוקר הביתה לאחר סבל ממושך. הבעיה היתה שהינו עם ילדים, הבן הצעיר היה בן 4 שנים וכל הזמן רצה לרוץ ברחבי שדות התעופה, ומיותר לציין שזה מצב מסוכן ביותר. למשל כל הזמן פחדתי שירוץ למדרגות נעות וכו'. רדפתי אחרי הילד במשך שעות גם בהלוך וגם בחזור. הבנות הגדולות יותר היו ממש מתוסכלות, איבדנו את היום הראשון במלון. חזרנו לארץ ולמחרת היתי כבר בקופת חולים עם דלקת חמורה בכף הרגל (דלקת בגשר האצבעות) מהריצות אחרי הילד כאמור. סבלנו בשני הכיוונים והחופשה ממש נהרסה לנו. זה ממש הוציא חשק לנסיעה נוספת. התכתבנו עם החברה והיתה לנו הצעה לקבל פיצוי בגובה 7,600 בערך אך סרבנו לקבל שכן רצינו פיצוי לשישה נוסעים כי הילדים ממש סבלו. לאחר מכן הודיעו לנו שהצעה זו היתה בכלל בטעות ושלא מגיע לנו כלום. רציתי לשאול אם יש לי עילה לתביעה? מה משמעות ההצעה לפיצוי שדחיתי? זו הודאה בכך שמגיע לי פיצוי? משמעות אחרת? כדאי לי לתבוע בתביעות קטנות? תודה ובשורות טובות |
|
|