חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

תלונה נגד חברת אסוס ישראל
מחבר:תיקון שגרם נזק (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:16/01/2020
שעה:12:48:19

אחר הצהריים הטוב. אני מבקש ממך עצות כיצד לפתור את המצב הבא. בסוף 2018 קניתי מחשב אסוס חזק מאוד מחנות KSP. המודל הזה התאים לחלוטין לקריטריונים של עבודתי. יש לי עסק משלי. אני מהנדס סאונד. הייתי צריך מחשב חזק מאוד. זמן מה לאחר הרכישה, המחשב נבדק ותוקן מספר פעמים במעבדה של חברת אסוס המספקת שירות אחריות. בפעם האחרונה שנבדק המחשב על ידי טכנאי מעבדה, ברגים נשכחו בתוך המחשב. מה כרוך במעגל הקצר בלוחות המחשבים. שלחתי אותו בחזרה למעבדה ב- 12/25/2019 שם הוא נמצא עד היום. על פי הבטחותיהם, היה צריך לתקן את המחשב תוך 10 ימי עבודה. ב- 7 בינואר 2020, לאחר התמרמרותי שהמחשב עדיין לא תוקן, הובטחתי לראשונה כי המחשב יתוקן במהירות האפשרית והם יתנו לי חודש אחריות נוסף כפיצוי. התמרמנתי כי יש לי ערבות ששולמה לשלוש שנים נוספות. ושהעסק שלי סרק יותר מעשרה ימים. אני לא יכול לשרת את הלקוחות שלי באופן מלא. כל הזמנה שהוחמצה עולה לי 800 עד 1500 שקל שאני לא מרוויח עכשיו מדי יום. לאחריו מרכז שירות הלקוחות של אסוס שלח לי מכתב המציע לשלם עבור רכישת אותו מחשב חדש או מחשב עם פרמטרים דומים. אלא רק באותה חנות בה נרכש מחשב זה. לאחר חיפושים התברר שהם לא יכולים למכור לי את הדגם הזה מכיוון שהם כבר לא מייצרים אותם ודגמים חדשים היו שווים יותר מהכסף ששילמתי ואני אצטרך לשלם יותר מכיסי או שאין לי אותם פרמטרים בדיוק כפי שציינתי לעיל. בנוסף, לא לגמרי ברור מה יהיה עם הערבות הנוספת ששילמתי. ומי יפצה אותי על הפסדים שנגרמו כתוצאה מהשבתה של העסק שלי? בזמן שכתבתי מכתב הזה קיבלתי טלפון שירות לקוחות של אסוס.
הם מוכנים לתת לי החזר כספי מלא אבל לא כולל זה שאני שילמתי אחריות נוספת ושאלה שלי עדיין מה לעשות עם כל הנזק שעכשיו גרם לי כל הסיפור הזה. לקחת מהם החזר כספי? או אפשר לתבוע אותם על כל הסיפור הזה כי בטח בהסכם שאני צריך לחתום במקרא שאני לוקח החזר, כתוב שאין לי יותר תלונות נגדן
16/1/2020 12:48 תיקון שגרם נזק תלונה נגד חברת אסוס ישראל
19/1/2020 12:31 המועצה לצרכנות    re:תלונה נגד חברת אסוס ישראל