חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:אם המוכר שיקר על המוצר בתהליך המכירה, האם אני זכאי לביטול עסקה למרות ''שימוש'' ראשוני?
מחבר:דויד (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:16/01/2020
שעה:03:24:37

זהו מוצר אלקטרוני. אילו הוא היה אומר את האמת על השלכות השימוש בו בהליך המכירה כששאלתי אותו על כך, אז לא הייתי קונה אותו מלכתחילה.

המוצר עושה נזק לבגדים בפועל, אבל הוא טען שהמוצר לא עושה שום נזק לשום סוג של בד, ויותר מזה - הוא טען שהמוצר שימושי גם כשמוצרים מתחרים אינם שימושיים מול בדים עדינים כמו צמר, פשתן ומשי.

בלי קשר לשקרים שלו, המוצר גם מאוד לא אמין, לא בטיחותי, ולא עושה את העבודה שהוא נועד לה. כלומר הוא אינו עונה על ההגדרה הבסיסית שלה הוא נועד.

הוא פשוט שיקר אותי בביטחון מלא כששאלתי את השאלות המכריעות כדי לדעת האם המוצר מתאים לי או לא. המוצר עדיין במצב חדש, עם האריזה וכל חלקיו, הקבלה והאחריות.

כשניסיתי אותו בפעם הראשונה כבר אחרי 5 דקות היה ברור לי שזאת הייתה תרמית מוחלטת וקיפלתי את המוצר חזרה לתוך האריזה. השימוש בו לא משאיר שום סימנים וכד'.

אחרי זה קראתי ביקורות ב־Amazon ומסתבר שכל המבקרים התלוננו בפה אחד שהמוצר הוא אכן חסר שימוש, ושהמוכרים רימו אותם באופן דומה בכל הדוכנים והזהירו שוב ושוב שמדובר בתרמית. לרוע המזל לא בדקתי את הביקורות לפני שהפעלתי אותו, אלא האמנתי למוכר ששיקר וניצל אותי והוציא ממני 200 ש"ח.

אני צריך עזרה, ורוצה לדעת אם יש לי סיכוי להוציא ממנו את הכסף שלי כי למעשה הוא פשוט רימה אותי.
16/1/2020 02:42 דויד אם המוכר שיקר על המוצר בתהליך המכירה, האם אני זכאי לביטול עסקה למרות "שימוש" ראשוני?
16/1/2020 03:24 דויד    re:אם המוכר שיקר על המוצר בתהליך המכירה, האם אני זכאי לביטול עסקה למרות ''שימוש'' ראשוני?
16/1/2020 15:33 המועצה לצרכנות       re:re:אם המוכר שיקר על המוצר בתהליך המכירה, האם אני זכאי לביטול עסקה למרות ''שימוש'' ראשוני?