| מחבר: | GETPER.COM (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 09/01/2020 |
| שעה: | 10:50:18 |
|
חבר יקר :
חברת גט פר הינה חברה חוקית לגיטימית ותיקה ואמינה שעוסקת בתחום שנים רבות , לא יודע איך הגעת לאתר שלנו אם בטעות או לא אבל מה שבטוח שאנחנו לא גרמנו לך על ידי לחץ כזה או אחר להיכנס לאתר . כמו שציינת שאנו רושמים באתר שבמידה והצלחנו להשיג לך הלוואה / אשראי עלייך לשלם סך של 10% + מע"מ עבור האישור שאותו קיבלת . רצוי לציין ואת זה רשום לאורך כל תהליך הרישום של כל לקוח , שמכיוון שאנו לא גוף המימון ואין לנו קשר ישיר או עקיף עם גופי המימון אין לנו יכולת לדעת האם הלקוח יקבל או לא יקבל אישור להלוואה או אשראי , לכן אנו לוקחים על עצמנו את הסיכון של חיפוש ההלוואה או האשראי לכל לקוח שברוב המקרים לא מקבל כל תוצאה חיובית ולא גובים עמלת שרות כלל , רק לצורך העניין 1 מתוך 16 לקוחות מקבל אישור כל שהוא מה שאומר שרק מי שמקבל אישור ישלם 10% + מע"מ מגובה האישור שקיבל גם אם יחליט בסופו של דבר לא לקחת את האישור של ההלוואה / האשראי בגלל שאת התוצאה אנו הבנו על פי דרישת והסכמת הלקוח מראש על ידי חתימה על כל סעיף וסעיף בתהליך רישום הבקשה . מעניין אותי לדעת אם במקום העבודה שלך לא ירצו לשלם לך שכר עבור שעות העבודה אותם ביצעת גם אם הם לא מרוצים מהתוצאה שביצעת בעבודה , איך היית מגיב ? אני מניח שאחרת .
אנחנו בחברת גט פר בע"מ שמחים לשרת את הלקוחות הרבים שפונים אלינו גם אם אנו עובדים ללא תמורה עבור כאלה שלא מקבלים אישור כל שהוא ונמשיך לעשות זאת . www.getper/com |
|
|
| 25/12/2019 02:04 |
mozes |
חברה להשגת הלוואות | | מחבר: | mozes (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 25/12/2019 | | שעה: | 02:04:27 |
| | הגעתי בטעות לאתר הזה https://getper.com/ שמבטיח לאתר עבור הלקוח הלוואות אונליין. בעקרון חוסך ללקוח לפנות אונליין לכל חברה. רק כשגוללים למטה כתוב "מסלול השירות הינו על בסיס הצלחה בלבד ובעלות של 10% + מע״מ מגובה ההלוואה / אשראי שחברת גטפר בע״מ תצליח לאתר עבורך דרך גופי המימון אשר מאפשרים חיפוש ואיתור דיגיטלי ברשת." אני בתמימותי הבנתי שאשלם 10 אחוז מגובה ההלוואה שאקח. החברה "השיגה" לי הלוואה למזלי רק בסכום של 5000 ש"ח וגם הזמינה עבורי כרטיס אשראי שלא ביקשתי מעולם. את ההלוואה אני לא רוצה לקחת כי מצאתי הלוואה יותר טובה בעצמי אבל החברה דורשת 585 ש"ח על המציאה. יש דרך לצאת מזה? האתר נראה לי מפוקפק מאוד | |
|
|
|
| 26/12/2019 09:17 |
המועצה לצרכנות |
re:חברה להשגת הלוואות | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/12/2019 | | שעה: | 09:17:47 |
| שלום רב mozes,
ככלל הסכמים יש לקיים.
עקרונית, בעסקת מכר מרחוק, קמה לצרכן זכות לבטל את העסקה, בשירות- בתוך 14 ימים מבצוע העסקה או מקבלת טופס גילוי נאות המאוחר מבניהם, בניכוי 5% או 100 ש"ח הנמוך מבניהם, ויש הבחנה בין עסקה מתמשכת לבין עסקה שאינה מתמשכת, כדלקמן:
בעסקה מתמשכת- בין אם השירות הוחל בנתינתו ובין אם לאו.
בעסקה שאינה מתמשכת- ובלבד שהביטול ייעשה יומיים שאינם ימי מנוחה קודם לקבלת השירות.
אולם היה והמועד לביטול העסקה חלף, יהיה עליך לפעול בהתאם למוסכם בניכם. | |
|
|
|
| 9/1/2020 10:50 |
GETPER.COM |
re:חברה להשגת הלוואות | | מחבר: | GETPER.COM (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 09/01/2020 | | שעה: | 10:50:18 |
| חבר יקר :
חברת גט פר הינה חברה חוקית לגיטימית ותיקה ואמינה שעוסקת בתחום שנים רבות , לא יודע איך הגעת לאתר שלנו אם בטעות או לא אבל מה שבטוח שאנחנו לא גרמנו לך על ידי לחץ כזה או אחר להיכנס לאתר . כמו שציינת שאנו רושמים באתר שבמידה והצלחנו להשיג לך הלוואה / אשראי עלייך לשלם סך של 10% + מע"מ עבור האישור שאותו קיבלת . רצוי לציין ואת זה רשום לאורך כל תהליך הרישום של כל לקוח , שמכיוון שאנו לא גוף המימון ואין לנו קשר ישיר או עקיף עם גופי המימון אין לנו יכולת לדעת האם הלקוח יקבל או לא יקבל אישור להלוואה או אשראי , לכן אנו לוקחים על עצמנו את הסיכון של חיפוש ההלוואה או האשראי לכל לקוח שברוב המקרים לא מקבל כל תוצאה חיובית ולא גובים עמלת שרות כלל , רק לצורך העניין 1 מתוך 16 לקוחות מקבל אישור כל שהוא מה שאומר שרק מי שמקבל אישור ישלם 10% + מע"מ מגובה האישור שקיבל גם אם יחליט בסופו של דבר לא לקחת את האישור של ההלוואה / האשראי בגלל שאת התוצאה אנו הבנו על פי דרישת והסכמת הלקוח מראש על ידי חתימה על כל סעיף וסעיף בתהליך רישום הבקשה . מעניין אותי לדעת אם במקום העבודה שלך לא ירצו לשלם לך שכר עבור שעות העבודה אותם ביצעת גם אם הם לא מרוצים מהתוצאה שביצעת בעבודה , איך היית מגיב ? אני מניח שאחרת .
אנחנו בחברת גט פר בע"מ שמחים לשרת את הלקוחות הרבים שפונים אלינו גם אם אנו עובדים ללא תמורה עבור כאלה שלא מקבלים אישור כל שהוא ונמשיך לעשות זאת . www.getper/com | |
|
|
|
| 14/6/2020 12:36 |
רות |
re:re:חברה להשגת הלוואות | | מחבר: | רות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/06/2020 | | שעה: | 12:36:09 |
| אני לא מבינה אותכם, חברה מעולה שמצאה לי הלוואה תוך יום אחד.
כנראה שלא קראתם את החוזה ובכלל מה שיש באתר שם, כרגיל הישראלי הטיפוסי במדינה קורא מה שבא לו.
בכל מקרה, החברה האמינה ביותר שפגשתי ובכלל בעידן האינטרנט ששקיפות זה הדבר שהכי חסר, הם לקחו את זה צעד קדימה מעל כולם.
בהצלחה לכולם
רות, | |
|
|
|
| 9/1/2020 10:50 |
GETPER.COM |
re:חברה להשגת הלוואות | | מחבר: | GETPER.COM (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 09/01/2020 | | שעה: | 10:50:28 |
| חבר יקר :
אנחנו בחברת גט פר בע"מ שמחים לשרת את הלקוחות הרבים שפונים אלינו גם אם אנו עובדים ללא תמורה עבור כאלה שלא מקבלים אישור כל שהוא ונמשיך לעשות זאת . www.getper/com | |
|
|
|
| 9/1/2020 10:51 |
GETPER.COM |
re:חברה להשגת הלוואות | | מחבר: | GETPER.COM (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 09/01/2020 | | שעה: | 10:51:59 |
| חבר יקר :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 14/6/2020 12:37 |
רות |
re:חברה להשגת הלוואות | | מחבר: | רות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/06/2020 | | שעה: | 12:37:53 |
| אני לא מבינה אותכם, חברה מעולה שמצאה לי הלוואה תוך יום אחד.
כנראה שלא קראתם את החוזה ובכלל מה שיש באתר שם. כרגיל הישראלי הטיפוסי במדינה שקורא מה שבא לו ואז מאשים את בעל העסק (אני בעלת עסק ומכירה טוב לקוחות כמוכם).
בכל מקרה, החברה האמינה ביותר שפגשתי ובכלל בעידן האינטרנט ששקיפות זה הדבר שהכי חסר, הם לקחו את זה צעד קדימה מעל כולם.
בהצלחה לכולם
רות, | |
|
|
|