חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

רכישת מכנס ברשת
מחבר:הילה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:08/01/2020
שעה:14:40:12

שלום רב,

רכשתי מכנס ג'ינס דרך האינטרנט מחברת טרמינל X במידה 38.
המכנס, כפי שהובטח הגיע אלי באמצעות שליח עד הבית יום למחרת. עוד צוין כי אם ארצה להחזיר את המוצר מסיבה כזו או אחרת יש לי זכאות לשליחות נוספת עד הבית ללא עלות.
כשמדדתי את המכנס ראיתי שהוא קטן ואז הבחנתי שרשום עליו מידה 6.
פניתי לשירות הלקוחות וניסחתי הודעה שבה אני מציינת שקיבלתי בטעות מידה 6 למרות שהזמנתי מידה 38.
תשובתם היתה על ידי נציגה מטעמם - האם תרצי שנחליף לך את המכנס למידה 38?. מתוך התשובה הזו הבנתי שאכן נשלחה לי מידה שגויה. ביקשתי החלפה למידה הנכונה. לאחר כ- 10 ימים הגיע אלי המכנס ושוב במידה 6. פניתי לשירות הלקוחות וציינתי ששוב קיבלתי מידה לא נכונה או שמא מידה 6 זה ה- 38 שלהם. אותה נציגה שקיבלה את פנייתי הראשונה ענתה לי שאכן 38 זה ה- 6 שלהם והפנתה אותי לטבלת המידות. היא ציינה בפניי שמאחר וכבר השתמשתי בזכאות שלי לשליחות נוספת יהיה עלי לשלוח את המכנס בדואר ורק לאחר שיקבלו את המכנס חזרה ויבדקו מה מצבו יזכו אותי. כמובן שעניתי שההצעה הזו לא מקובלת עלי שכן אני הבנתי מההתכתבות הראשונה איתה שאכן קיבלתי מכנס במידה שגויה ולו היתה מציינת בפני כבר בפניה הראשונה ש- 6 זה 38 מן הסתם לא הייתי "מבזבזת" את השליחות הנוספת לה הייתי זכאית כדי לקבל את אותה מידה. האם הצדק איתי? מה יש באפשרותי לעשות? כרגע, היא מתעקשת שאשלח את המכנס בדואר. מה שגורר טרחה עבורי והוצאה כספית נוספת. שירותי הדואר אינם שירותים יעילים, אין לי יכולת לעקוב, אין לי שליטה מתי המוצר יגיע ובאיזה מצב ואז להיות נתונה להחלטתם אם לזכות אותי בכלל.
תודה
הילה
8/1/2020 14:40 הילה רכישת מכנס ברשת
9/1/2020 15:48 המועצה לצרכנות    re:רכישת מכנס ברשת