חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

רכישת ריהוט פגום
מחבר:יובל (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:06/01/2020
שעה:07:13:10

שלום,

רכשתי בחנות 2 מוצרי ריהוט.
לאחר כחודש תיאמו איתי מועד אספקה מטעם החנות(מנהל ההפצה), בפועל ההוהלה נעשית על ידי מוביל חיצוני.
האספקה תואמה בין השעות 16-19 כאשר בהוקר ההובלה המוביל התקשר ואמר שיגיע עד 20. בפועל, בשעה 20:4 שאלתי מה קורה ושאלתי ענה שיוצא ממקום לעוד הובלה ואז יגיע אלי. בפועל, זה היה אמור להיות אחרי השעה 23:00 ולאור העובדה שמדובר בהתקנה ורעש, ביטלתי ואמרתי לומשלא יגיע.
למחרת תיאמו איתי התקנה נוספת, כאשר הגיעו מסתבר שמוצר אחד הגיע פגום עם מכה, המוביל השאיר את המוצר ואמר שאפנה לשירות. לאחר פנייה לשירות, הודיעו לי שיזמינו מוצר חדש ויקח כחודש וחצי אספקה.
ביקשתי פיצוי בגין האיחור מעל 3 שעות ממנהלת שירות הלקוחות וזו בדקה ולאחר מספר ימים אמרה שלא מגיע לי פיצוי ואפשר לבטל את המוצר.
כמובן שלאור ההתנהלות, הסכמתי לביטול (המטמר מוסגר אצייןמכי לאור ההתנהלות נראה שבכלל לא הגיע המוצרנאחרת לא היו מבטלים), הביטול נעשה בשבוע האחרון של דצמבר.
החיוב היה בחודש אוקטובר באשראי.
לשאלתי מה עם הזיכוי, ענתה ששקים יוצאים רק ב-5/1 ואז יתאמו איתי מועד ללקיחת הריהוט ומתן השק.
מנכ"ל הרשת אמר שבגלל שביטלתי ותיאמתי מחדש מול חברת ההובלה, אני לא זכאי לפיצוי וכן התשלום היה לחברת ההובלה בנפרד ולכן אינם אחראים.

שאלתי - האם אכן בגלל שמדובר בחברת הטבלה חיצונית אני לא זכאי לקבל מהרשת פיצוי בגין אי הגעת מוביל?
מהו זמן סביר לקבלת זיכוי?
אני מניח שמאחר ומדובר במוצר פגום, זכות הביטול בכל מקרה עמדה לזכותי וזו לא טץ"טובה" שהם עשו לי, נכון?

תודה
6/1/2020 07:13 יובל רכישת ריהוט פגום
6/1/2020 12:40 המועצה לצרכנות    re:רכישת ריהוט פגום