חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

שאלה לגבי מכשיר כושר
מחבר:מרים (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:02/01/2020
שעה:11:11:56

רכשתי מכשיר כושר מסוג אליפטיקל מכני. הוא מוגדר למשקל מכסימלי שאני רחוקה ממנו, ואני פועלת לפי ההוראות של לא יותר משעה שימוש רציף. המכשיר החל לחרוק ולדפוק, הגיע טכנאי וחיזק ברגים. כמובן שהכל חזר לסורו. עברה כמעט שנה ודבר לא השתפר. הגיע שוב הטכנאי הזה, וומכיוון שנוספה בצד שחורק אבקה אדומה, הוא הגדיר זאת כתוצאה משחיקה פנימית של הברזל, אמר שהמכשיר אינו בנוי למשקל שלי אלא 'לילדים', ויש להשתמש בו רק חצי שעה מכסימום. הוא ציין שבקרוב המכשיר ישבר, וזהו... ההצעה שלח הייתה לשדרג למכשיר חשמלי שעולה פי שבעה 'בלבד'. בבדיקת הביקורת בזאפ, הופתעתי לגלות כי שני הדגמים שהמליץ עליהם, סובלים מתלונות צרכנות זהות על חריקות במכשיר שאינן מתוקנות... הראשונה היא כבר בת כמעט עשור... השאלה מה ניתן לעשות, מכיוון שאותו טכנאי יגיע שוב לסדר את הרעשים( בינתיים נוספו חדשים בצד השני!), וומכיוון שיש לחברה רק טכנאי אחד - למעשה הוא יחזק והרעדים והדפיקות ימשיכו עד שהמכשיר ישבר ( ואז תיקון עולה כמחצית ממה שעלה...).הדפיקות רק מתגברות ולא בא לי לשבור רגל כשהמכשיר יתפרק לו... השרות סידר קריאת שרות חריגה כמחווה שירותי, אך כמו שציינתי חוץ מחיזוק ברגים לא נעשה דבר.. מה לעשות?! תודה
2/1/2020 11:11 מרים שאלה לגבי מכשיר כושר
2/1/2020 17:06 המועצה לצרכנות    re:שאלה לגבי מכשיר כושר