חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

יבואן מסרב לתקן מקרר בטענה כי אין אחריות למרות שהיא קיימת בפירוט המוצר
מחבר:נתי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:30/12/2019
שעה:16:35:04

שלום,
לפני כשנה וחצי רכשתי מקרר דרך חנות אינטרנט עם שלוש שנות אחריות. יש לצייןכאותו מקרר נמכר ברשתות אחרות רק עם שנת אחריות. לפני כשבוע וחצי התקלקל המקרר והתקשרתי לדווח על התקלה ולהזמין טכנאי- נאמר לי לי כי אין לי אחריות וזה מה יש ולא יכולים לעזור לי. לאחר המון שיחות, הם הצליחו להסביר סוף סוף את עצמום, כי רשום אצלם כי האחריות היא לשנה בלבד ואני לא הצלחתי להוכיח כי יש לי אחריות לשלוש שנים. היה להם כנראה נורא קשה לפנות לחנות או לבקש ממני להסדיר את הנושא מול החנות. עוד במהלך השיחה הראשונה העברתי אליהם חשבונית, תעודת משלוח ופרטי המוצר עם תנאים כללים כפי שמופיע עדיין באתר שממנו קניתי כי יש שלוש שנות אחריות ( מופיעה על זה מס' הזמנה שלי שזהה לזו בחשבונית). ביוזמתי פניתי לחנות האינרטרנט והם אמרו שיסדירו את זה ויחזרו אלי. לאחר שלא חזרו אלי, פניתי אליהם ונאמר לי כי הם מחכים לתשובת האחראי אצלם בחנות כדי לבדוק האם באמת דבריי נכונים. העניין נמשך כבר יותר משבוע וחצי ובינתיים המשפחה ללא המקרר. לטענתם של נותני השירות לאחר שאיימתי בתביעה, אני צריך להציג להם תעודת אחריות סטנדרוית שבה רשום כי האחריות לשנה- ליידה מחיקה וחותמת מהחנות שבה רשום כי האחריות לשלוש שנים.אין לי כזאת חותמת. האם לדעתכם יש כאן הילה לתביעה? יש לי דף פרטי מוצר עם הכיתוב שחור על גבי לבן כי האחריות לשלוש שנים.
30/12/2019 16:35 נתי יבואן מסרב לתקן מקרר בטענה כי אין אחריות למרות שהיא קיימת בפירוט המוצר
31/12/2019 18:29 נתי    re:יבואן מסרב לתקן מקרר בטענה כי אין אחריות למרות שהיא קיימת בפירוט המוצר
31/12/2019 18:29 נתי    re:יבואן מסרב לתקן מקרר בטענה כי אין אחריות למרות שהיא קיימת בפירוט המוצר
1/1/2020 17:08 המועצה לצרכנות       re:re:יבואן מסרב לתקן מקרר בטענה כי אין אחריות למרות שהיא קיימת בפירוט המוצר
8/1/2020 18:54 נתי          re:re:יבואן מסרב לתקן מקרר בטענה כי אין אחריות למרות שהיא קיימת בפירוט המוצר
8/1/2020 18:55 נתי          re:re:re:יבואן מסרב לתקן מקרר בטענה כי אין אחריות למרות שהיא קיימת בפירוט המוצר
8/1/2020 18:55 נתי          re:re:יבואן מסרב לתקן מקרר בטענה כי אין אחריות למרות שהיא קיימת בפירוט המוצר
8/1/2020 18:56 נתי          re:re:יבואן מסרב לתקן מקרר בטענה כי אין אחריות למרות שהיא קיימת בפירוט המוצר