חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מייבש כביסה תקול מהרגע הראשון
מחבר:אורלי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:29/12/2019
שעה:22:24:39

ערב טוב,
רכשתי מייבש כביסה בעסקה טלפונית באמצעות כרטיס אשראי.
רציתי מייבש ל-7 ק"ג כביסה אולם לא היה במלאי, ומכיוון שנזקקתי באופן דחוף ביותר (יום חמישי, משפחה גדולה, חורף גשום) למוצר - התפשרתי על 6 ק"ג בלבד.
המייבש הגיע לביתנו לאחר ארבע שעות בערך, וכשניסינו להפעיל אותו - התוף לא הסתובב. לא יכולנו לייבש בו את כמויות הכביסה לפני שבת.
בבוקר יום שישי יצרתי קשר עם המוכר. תשובתו הייתה שעליי לפנות ביום ראשון לשירות של תדיראן והם ישלחו טכנאי.
תשובה זו לא מצאה חן בעיניי. המוכר ניצל את העובדה שזהו מוצר שיש צורך בהובלה בשבילו ואיני יכולה לבוא ולהניחו על הדלפק בחנותו!
ביום ראשון קבעו לי שירות ליום שלישי: ביום שני יגידו לי באילו שעות יוכלו להגיע ביום שלישי.
כל טיעוניי על כי המכשיר חדש לחלוטין ולא נעשה בו כל שימוש ומהרגע הראשון הוא לא היה תקין - לא הועילו. דרישתי להחליפו באחר, הן באוזני המוכר הן באוזני שירות תדיראן - לא נענתה ואף נלעגה.
ביום שלישי הגיע הטכנאי. הרצועה של המייבש נקרעה. הוא יחזור עוד.
עד יום ראשון לא יצרו עימנו קשר. אני התקשרתי לשירות ביום ראשון ומסתבר שהוא רק הזמין רצועה חדשה אולם היא לא הגיעה ולכן אין טעם שיחזור אלינו.
בעוד כמה ימים הרצועה תגיע (!!! מדובר על שבועיים כנראה מעת הרכישה הדחופה!!!) ואז (רק אז) יתאמו לנו הגעת טכנאי...
אני על סף קריסה מבחינת כמויות הכביסה הזקוקות לכביסה ולייבוש! כבר קניתי מתקן מתקפל נוסף על זה שהיה לנו בבית, אולם אני כועסת ממש!
המכשיר לא הועיל לנו לרגע, תופס מקום על הרצפה במרפסת ומפריע (כי חלילה שהטכנאי ירים אותו מעל מכונת הכביסה, שממנה הוריד אותו...) והסוף בכלל לא נראה באופק.
מה אני יכולה לעשות?!
אודה לתשובתכם המהירה בבקשה בהקדם
אורלי
29/12/2019 22:24 אורלי מייבש כביסה תקול מהרגע הראשון
30/12/2019 12:24 המועצה לצרכנות    re:מייבש כביסה תקול מהרגע הראשון