חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול עסקה - תוהה אם זה חוקי מה שקרה
מחבר:ND (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:29/12/2019
שעה:12:09:30

בתאריך ה13.12 יום שישי נקבע עבורי ייעוץ בבית עסק בשם NHH מרפאות שיער
חברה ל״שיקום השיער״, לאחר הייעוץ ביצעתי את העסקה בסך 11000.
לאחר שבוע בדיוק ביום שישי שאחרי התקשרתי לבטל את העסקה, אך נאמר לי כי לאחר 6 ימים ממועד העסקה אצטרך לשלם דמי ביטול בסך 2900 במידה וארצה לבטל מאחר והוזמנו עבורי סל מוצרים מיוחד איתם יטפלו בי בהמשך. אמרתי להם בטלפון שזה לא הגיוני ואיך אני אמור לדעת שאחרי 6 ימים אין לי אפשרות לבטל כלל? הבנתי שזה לא כך בחוק ולא צויין אחרת בחוזה עליו חתמתי! בחוזה אכן רשום על המוצרים ועל התשלום במידה ומבטלים אך לא רשום אחרי כמה זמן בטח לא מצויין שאחרי 6 ימים אצטרך לשלם להם. לאחר מכן נשלח עבורי גם חוזה ביטול ויש לציין מותאם אישית עבורי כי מאחר והתלוננתי בפניה בטלפון ראיתי שבחוזה הביטולים מצויין דברים שאמרתי והיה רשום שם ששנינו הגענו לפשרה ועליי לשלם את הסכום המלא על המוצרים ואני חתום בזאת על לא לפרסם כלל על המקרה וגם לא לתבוע או לבוא כנגד החברה.. כשכמובן לא הגענו לשום פשרה ביקשתי רק חוזה ביטול לחתוך עליו וזה שונה.. בנוסף גם את המוצרים אותם הזמינו לי כביכול ועליהם אני משלם לא אוכל לקבל מהם פיזית !

לסיכום חייב לציין כי החוזה ביטול שנשלח אליך הוא הסכם פשרה שמסיר מהם כל אחריות ומבטל ממני את האפשרות בכלל להתלונן, ואני מפחד לחתום על דבר כזה כי זה מרגיש לא חוקי.
תודה מראש.
29/12/2019 12:09 ND ביטול עסקה - תוהה אם זה חוקי מה שקרה
30/12/2019 08:56 המועצה לצרכנות    re:ביטול עסקה - תוהה אם זה חוקי מה שקרה