| ![]() |
| הזמנת מוצר ממחסני חשמל | ||
| מחבר: | אמנון (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 23/12/2019 | |
| שעה: | 15:45:11 | |
| שלום
בשבוע שעבר יום שלישי ערכתי סקר שוק וגיליתי שהמוצר אקסבוקס נמכר הכי זול ברשת מחסני חשמל. ניסיתי לקנות אותו במחיר הנמוך (829) והיה קוד שגיאה ונרשם להתקשר למוקד. בו בזמן היה דף מוצר נוסף במחיר 849 שזה המחיר השני הכי נמוך (נמכר כך גם באייבורי וksp) ומעניין שבדף זה אין שגיאה והיה ניתן לרכוש את המוצר באופן תקין. התקשרתי למוקד ובמקום נציג אני מקבל מענה ממוקד השארת הודעות שמבקשים להשאיר שם וטלפון ונציג יחזור. כל יום מחדש זה קורה ככה ואף נציג לא חוזר. ביררתי ונאמר לי ע"י הנציגה שמוקד השארת הודעות פועל במחסני חשמל באופן קבוע ולא מדובר בזמן או ביום עם עומסים חריגים. שלחתי פנייה בעמוד הפייסבוק שם נרשם לי אתמול (ראשון) והיום (שני) שהפנייה הועברה ונציג יחזור אליי טלפונית וכמו כן ביקשו לפרט מה הבעיה. לאחר שפירטתי ונאמר לי שהועבר לנציג שלחו לי הודעה (בשעה 14:52) "מצטערים המוצר אזל מהמלאי"למרות שאני כעת (15:40) נכנס לאתר ורואה שנכתב שנותרו יחידות אחרונות. ניסיתי ביום שישי לגשת לחנות מחסני חשמל ברחוב יגאל אלון בת"א כי בכל אופן תכננתי לאסוף עצמאית את המוצר ושם נאמר לי שהמבצע קיים רק באתר. אשמח למענה על כך 1. תפעול קבוע של מוקד השארת הודעות בלי שקיפות לצרכן (אין מיקום השיחה בתור, זמן ההמתנה המוערך ואפשרות לשיחה חוזרת call back) 2. חוסר חזרה של נציג לאחר השארת פנייה במוקד השארת הודעות 3. הטעייה צרכנית וניסיון למכור במחיר גבוה יותר, חוסר תיקון השגיאה וכו'. תודה רבה אמנון | ||
| 23/12/2019 15:45 | אמנון |
הזמנת מוצר ממחסני חשמל |
| 24/12/2019 14:06 | המועצה לצרכנות |
re:הזמנת מוצר ממחסני חשמל |