| ![]() |
| re:re:ביטול קורס פסיכומטרי | ||
| מחבר: | פולה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 22/12/2019 | |
| שעה: | 18:13:05 | |
| ערב טוב,
עשיתי כפי שאמרת, יש לי אישור מחלה בסך הכל חודש ושבוע מה-24.11-31.12. צירפתי את כל המסמכים הרלוונטיים אל בית העסק. בעוד שהקורס עצמו הוא מה-24.10-26.12. אותו מנהל טוען כיום בהתכתבות בנינו במייל- שאמר לי בזמנו בטלפון כי בשליש הראשון הגיע לי החזר ומאז לא חזרתי אליו ושעצם הפנייה אליו היא כי לא הייתה לי חניה. בהחלט פניתי אליו, ונאמר לי אחרת בטלפון מכפי שהוא טוען כיום בהתכתבות. הוא טען בטלפון כשעוד לא עבר שליש שלא ניתן לקבל החזר כספי. חוסר אחריות מצידי כי לא קראתי את התקנון בזמן והוא יכל לטעון כרצונו משום שהשיחה אינה הוקלטה גם. לצערי, אין לי יכולת להוכיח את הטענה שמה שהוא אומר אינו אמת. הרי אם פניתי אליו בנוגע להחזר כספי ולא משנה מה הייתה הסיבה גם אם היא חניה, והוא אמר לי שאכן הגיע לי - הרי שהייתי פועלת בהתאם ולוקחת את ההחזר הכספי. כיום, אותו מנהל טוען בהתכתבות שאי אפשר לקבל החזר כספי בשלב מתקדם זה של הקורס מכיוון שבאמת עבר שליש ולא משנים אישורי המחלה שעולים על יותר מחודש מתקופת הקורס. הוא מציע לי לקבל קורס נוסף ואיני מעוניינת לעבור קורס פסיכומטרי נוסף. כפי שאמרתי, אני נכחתי באחד עשר שיעורים מתוך עשרים ושבע. הפסקתי להגיע ברגע שבדיקות הדם אומתו ואובחנתי עם מחלת הנשיקה. מדובר בבית עסק שיפריח כל טענה שלי על מנת שאני לא אקבל את מה שמגיע לפי החוק. יש לציין, כי לא חתמתי על שום תקנון וכי התקנון נשלח אליי חודש לאחר שהקורס נפתח. קיבלתי רק קבלות. גם מתועד במייל. איך עליי לפעול מרגע זה ואילך והאם יש תועלת בכלל? תודה מראש. | ||
| 9/12/2019 10:22 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול קורס פסיכומטרי |
| 22/12/2019 18:13 | פולה |
re:re:ביטול קורס פסיכומטרי |
| 23/12/2019 17:46 | המועצה לצרכנות |
re:re:ביטול קורס פסיכומטרי |
| 23/12/2019 19:12 | פולה |
re:re:re:ביטול קורס פסיכומטרי |