חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

עסקה טלפונית עם סלקום וטעות של הנציג
מחבר:נועה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:22/12/2019
שעה:10:13:46

שלום רב,
יש לי חבילת טריפל של סלקום (אינטרנט וטלויזיה). בזמן שהייתי בתקופת מחיר מוזל של 92₪ לחודש קיבלתי טלפון מנציגי מכירות סלולר של סלקום שהציעו לי להעביר 3 קווי סלולר לסלקום. בתמורה הם מתחייבים לשמר את מחיר הטריפל שלי לשנתיים נוספות וכן שימור לכל החיים של מחירי הסלולר שהציעה. שאלתי בפירוש את הנציגה האם מדובר על המחיר של 92₪ אותם אני משלמת כעת. הנציגה בדקה שוב ואישרה. הקשיתי ושאלתי כי היה נראה לי מוזר אבל היא אישרה ולכן הסכמתי לבצע את המעבר וביצעתי את ניוד המספרים. תוך זמן קצר קיבלתי את ההסכם למייל שלי וכשעברתי עליו היתה התייחסות רק לסלולר וכתוב היה שהמחירים בסלולר פתוחים לשינויים. התקשרתי לבדוק כי הובטח לי מחיר לכל החיים ובהזדמנות זו שאלתי שוב בנוגע למחיר הטריפל של 92₪ לשנתיים ושוב הנציגה אישרה לי.
לפני יומיים אני מקבלת טלפון מנציגת שימור לקוחות שמסרה לי שהיתה טעות של הנציגה ולכן אני לא יכולה לקבל את המחיר לשנתיים. סלקום מודים שהועות היתה אצלם. חשוב לציין שכל השיחות מוקלדות ומתועדת בסלקום.
מבחינתי סלקום מחויבת לחוזה בע״פ ובהקלטה שחתמה איתי ולכן מחויבת לעמוד במחיר. לולא זה לא הייתי מנתקת אתהקווים שצברו ותק וזכויות בחברה המתחרה. סלקום טוענים שהם מבינים אבל אין באפשרותם לעשות לי כזה מחיר. הציעו לי פיצוי, אל הוא לא משתווה לגובה ההטבה שהייתי אמורה לקבל.
מה אומר החוק? האם הם מחויבים לחוזה איתי?
צודה רבה ובברכה,
נןעה
22/12/2019 10:13 נועה עסקה טלפונית עם סלקום וטעות של הנציג
22/12/2019 13:09 המועצה לצרכנות    re:עסקה טלפונית עם סלקום וטעות של הנציג