| מחבר: | סיון (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 18/12/2019 |
| שעה: | 12:28:11 |
|
שלום,
ב-25.10.19 הזמנתי דרך אתר שופרסל קופסאות אחסון. בסיום העסקה לא היה לי מקום לעדכן את הכתובת למשלוח ונכתב כי יצרו איתי קשר לתיאום המשלוח ושהמשלוח אמור להגיע אלי תוך 7 ימי עסקים. כך גם נכתב במייל שנשלח אלי בתום הרכישה. איתי לא יצרו שום קשר בנוגע לכך.
לאחר כשבוע קיבלתי שיחה מדואר ישראל שהם נמצאים בכתובת, אך הכתובת הייתה כתובת ישנה בעיר שאני לא גרה בה כבר מעבר לשנה (חשוב לציין שכתובת זו במערכות שופרסל עודכנה כבר לפני כשנה לפחות). לאחר שעדכנתי אותם שמדובר בכתובת שגויה ועדכנתי את הכתובת הנכונה נאמר לי שישלחו לי את זה מחדש לכתובת הנכונה. כשבוע לאחר מכן, קיבלתי שיחה משופרסל שאמרו להם שאני לא מעוניינת במוצר ושהוא הוחזר- הסברתי שאני מעוניינת בו ושעדכנתי את הכתובת והם אמרו לי שהם שלחו לי שוב את המוצר.
מאז לא קיבלתי אותו. פניתי אינספור פעמים לשופרסל בערוצים השונים: דרך צור הקשר באתר שלהם, שירות הלקוחות בצ'אט הפייסבוק ושירות הלקוחות בוואטסאפ. בכל פעם אמרו לי שהנושא הועבר לטיפול מול בכיר במחלקה הרלוונטית ומול הספק ושאני צריכה להמתין שיחזרו אלי וסרבו לתת לי מידע נוסף או טווח זמן לחזרה אלי. במשך שבועות אלו התשובות שקיבלתי בכל פנייה שלי ומעולם לא חזרו אלי. גם כאשר דרשתי שבכיר בשירות יחזור אלי ואמרו שהוא יחזור אלי אף אחד מטעם שופרסל לא יצר עימי קשר.
רק לאחר שכתבתי להם בדף הפייסבוק, פתחו לי פנייה במערכת הפניות שלהם ונאמר לי שהעבירו את הפנייה באופן אישי למנהל ושאמורים לחזור אלי באותו היום. ביום המחרת שוב פניתי אליהם באותה המערכת ושוב אמרו לי שיחזרו אלי באותו היום וגם לא חזרו אלי.
רק ביום ראשון האחרון (15.12.19) לאחר שאמרתי להם שאפנה לגורמים אחרים לקבלת השירות יצרו איתי קשר, עדכנו את הכתובת והוציאו אלי שוב את השילוח מחדש. כמו כן, הנציגה שדיברה איתי אמרה לי שהיא מצטערת על העיכוב ושהם קיבלו את הפנייה רק עכשיו. היא זיכתה אותי בסכום של 60 שקלים על העיכוב אך אמרה שהיא לא יכולה לעשות שום דבר מבחינת ההתנהלות שלהם מלבד להתנצל.
השאלה שלי היא האם אני יכולה לעשות משהו בנוגע לטרטור והתסכול הרב שהם גרמו לי, ובנוגע לכך ששיקרו לי כי בכל פעם אמרו לי ששלחו פנייה ושהנושא נמצא בטיפול אך בשיחתי האחרונה נאמר לי שהפנייה הגיעה אליהם רק באותו היום.
תודה רבה,
סיון
|
|
|