| מחבר: | מעיין (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 18/12/2019 |
| שעה: | 10:52:29 |
|
המכשיר אצלי בבית מחוץ לחשמל
בעקבות רתיחה בלתי פוסקת ונזילה מהמכשיר שמסכנת את חיי ילדיי בכך שאין לנו שליטה על הנזילה. המכשיר רק חודש אצלנו וכבר היה טכנאי ומלא תקלות. אתמול קפץ לנו החשמל מספר פעמים ופשוט ניתקנו את המכשיר מהחשמל. המצב לא נורמלי בעליל |
|
|
| 1/12/2019 12:28 |
ירון |
ביטול עסקת בר מים כשר של חברת אפיקים (נועם 1) | | מחבר: | ירון (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 01/12/2019 | | שעה: | 12:28:27 |
| שלום רב, הורי בני ה-74 הזמינו בר מים כשר של חברת אפיקים. המתקין ניצל טת תמימותם והצליח להוסיף להם את כל התוספות. בסופו של דבר עסקה של 2880 ש"ח הפכה לעסקה בסביבות ה- 6000 ש"ח. בנוסף לכך הורי לא מסתדרים עם המכשיר. הוא רועש מאוד והם נכווים מהמיים החמים. אבי פנה אלהם בדרישה לביטול עסקה והם אמרו לו שמנהל יחזור אליו תוך שלושה ימי עסקים. מה עלינו לעשות בכדי לבטל את העסקה?
תודה מראש,
ירון | |
|
|
|
| 2/12/2019 14:32 |
someone |
re:ביטול עסקת בר מים כשר של חברת אפיקים (נועם 1) | | מחבר: | someone (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/12/2019 | | שעה: | 14:32:44 |
| אותו דבר קרה לי עם החברה הזאת ועם המתקן הזה וכבר ראיתי לפחות עוד שלוש אנשים כאן רק בשבוע האחרון עם אותם בעיות עם החברה הזאת, תשלח להם אימייל בבקשה לביטול עסקה ותציין שלא עברו 14 ימי עסקים, והם יחזירו לך תשובה שאין עילה לביטול עסקה (לפי האנשים כאן בפורום, לא צריך עילה לבטל עסקה, כל עוד אתה בתוך 14 ימי עסקים מההתקנה) ואז תצלם מסך של הבקשה שלך בכתב ושל התשובה שלהם בכתב ותגיש תלונה גם למועצה לצרכנות וגם לרשות להגנת הצרכן, ונקווה שאם מספיק אנשים יעשו את זה אז המוצעה לצרכנות והרשות להגנת הצרכן יפעילו עליהם לחץ משפטי ויחייבו אותם לבטל עסקה לכל האנשים התמימים והמבוגרים שנפלו בפח, הרי הם עוברים על החוק בזה שהם מסרבים לבצע ביטול עסקה...
דרך אגב להורים שלי המתקן גם נוזל מהברזים, והמסך מתמלא אדים כשהוא במצב שבת, ויש טעם מר למים, אני לא מהמועצה הישראלית לצרכנות אלא גם צרכן..
אלה האימיילים שלהם שמצאתי אונליין ובאתר שלהם:
afikim2000@gmail.com
israel@afikim-water.co.il
Service2@afikim-water.co.il
Service5@afikim-water.co.il
sales14@afikim-water.co.il
Office@afikim-water.co.il | |
|
|
|
| 4/12/2019 08:35 |
המועצה לצרכנות |
re:re:ביטול עסקת בר מים כשר של חברת אפיקים (נועם 1) | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/12/2019 | | שעה: | 08:35:39 |
| שלום רב ירון,
היה והעסקה בוצעה במכר מרחוק, דהיינו עסקה הנעשית בשיווק מרחוק, ללא נוכחות משותפת של הצדדים, הרי שקמה לצרכן זכות חרטה- בנכס- בתוך 14 ימים מביצוע העסקה או מקבלת המוצר או מקבלת טופס גילוי נאות המאוחר מבניהם בניכוי 5% או 100 ש"ח הנמוך מבניהם.
לעניין עסקה הנעשית מול אזרחים וותיקים- יש לבדוק אם העסקה בוצעה בשיחה טלפונית שאם כן, קמה לצרכן זכות לבטל את העסקה בתוך 4 חודשים.
היה והעסקה בוצעה בעסקת רוכלות (פניה יזומה של עוסק לצרכן בכל דרך שהיא, שבעקבותיה הגיע העוסק לבית הצרכן) הרי שקמה לצרכן זכות לבטל את העסקה- בנכס- בתוך 14 ימים מביצוע העסקה או מקבלת מסמך שרוכל חייב למסור, ללא דמי ביטול. בעסקת רוכלות שאזרחים וותיקים מבצעים קמה לצרכנים זכות לבטל בתוך ארבעה חודשים מיום עשיית ההסכם, מיום מסירת הנכס או מיום קבלת המסמך שרוכל חייב למסור.
הן בעסקת רוכלות והן בעסקת מכר מרחוק,שבוצעה התקנה- בית העסק רשאי לגבות דמי התקנה שלא יעלה על 100 ש"ח.
היה והעסקה בוצעה פרונטלית בבית העסק- לא קמה לצרכן זכות חרטה מכח תקנות ביטול עסקה במידה שבוצע חיבור לחשמל.
על כן, היה והוריך עומדים בתנאים הקבועים בדין, כאמור לעיל, יש לפנות אליהם בכתב תוך פירוט תלונתך ודרישתך. | |
|
|
|
| 4/12/2019 10:55 |
מעיין |
re:re:ביטול עסקת בר מים כשר של חברת אפיקים (נועם 1) | | מחבר: | מעיין (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/12/2019 | | שעה: | 10:55:45 |
| שלום רב אני מצטרפת לשאלה
קרה לי איתם את אותו דבר, המים מגעילים ולא ניתן לשתות אותם המים החמים לא מספיק חמין המכשיר מרעיש כמו מקרר ומבחוץ הוא חם ומחמם את כל האזור שלו ברמה שנמסו לי מוצרי מזון בארון. פניתי אליהם והמנהלת נתנה לי סיבה מגוחכת שטעם של מים זה ענין סובייקטיבי ושזה לא עילה לביטול עסקה. כששוחחתי עם המועצה לצרכנות אמרו לי שאם המכשיר חובר לחשמל וזרמו בו מים לא ניתן להחזירו.והשטלה היא איך יכולתי לדעת שהמים לא ניתנים לשתיה אם לא הייתי מחברת למים? אני מקללת את הרגע שקניתי את המכשיר הזה , התחלנו לקנות בקבוקי מים ולשתות מבקבוקים כי אנחנו לא מסוגלים לשתות מהמכשיר. עד שהצלחנו לנועם היה לנו תמי 4 במשך שנים והיינו מרוצים ושותים הרבה. אנחנו בית עם ילדים קטנים והעוגמת נפש רבה ביותר. ברמה שאני רוצה פשוט לזרוק את המכשיר ולהזמטן תמי 4 במקום. גם לנו עשו את התרגיל של להוסיף סננים ועוד כל מיני חלקים באלפי שקלים. ועכשיו השאלה - מה יהיה על הכסף שלי? למה אני צריכה לשלם אלפי שקלים על מכשיר שלא שווה שקל? בבקשה תגידו לי שכן אפשר לעשות משהו עם זה? תודה. | |
|
|
|
| 4/12/2019 11:00 |
מעיין |
re:re:re:ביטול עסקת בר מים כשר של חברת אפיקים (נועם 1) | | מחבר: | מעיין (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 04/12/2019 | | שעה: | 11:00:47 |
| | אני רוצה לציין משהו נוסף שהתקשרתי פעמים רבות לבית העסק על מנת לבטל עסקה ואמרו לי שמנהלת תחזור אליי תוך שלושה ימים ובהתחלה אמרה שתזכה על המכשיר אבל תחייב על סננים שהיא רק צריכה לבדוק משהו ותחזור אליי וכך משכה אותי ומשכה עד שעברו 14 יום ואז אמרה לי בלשון הזו "זה לא יקרה" ושאין מצב שאני מבטלת את העסקה ממש דברה בצורה לא ראויה בלשון המעטה. אם אוכיח על ידי שיחות מוקלטות שביקשו להחזיר את המכשיר ולבטל עסקה יש סיכוי שאכן יבטלו לי את העסקה? | |
|
|
|
|
|
| 12/12/2019 10:54 |
המועצה לצרכנות |
re:re:re:ביטול עסקת בר מים כשר של חברת אפיקים (נועם 1) | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 12/12/2019 | | שעה: | 10:54:40 |
| מעיין שלום רב,
ניתן לבטל עסקה לרכישת בר מים בתוך 14 ימים מיום ההתקנה, ובתנאי שהעסקה נעשה באמצעות מכר מרחוק.
יש לבחון את הסכם ההתקשרות ולראות מהם תנאי הביטול שפורטו והאם ישנה גבייה בגין סננים, שמהווים מוצרים פסידים.
ראשית, יש להעביר הודעה בכתב עם דרישה לביטול העסקה, ובמקביל, ניתן להגיש תלונה באמצעות אתר המועצה. | |
|
|
|
| 12/12/2019 22:27 |
מעיין |
re:re:re:re:ביטול עסקת בר מים כשר של חברת אפיקים (נועם 1) | | מחבר: | מעיין (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 12/12/2019 | | שעה: | 22:27:17 |
| | העברתי להם הודעה בכתב לביטול שהם לא טרחו להגיב אליה עד היום. כשהתקשרתי המנהלת אמרה לי שאין מצב לבטל עסקה כי המכשיר חובר למים וחשמל. הגשתי תלונה באתר ונציגה שלכם שוחחה איתם וחזרה אליי ואמרה לי את אותו דבר שאי אפשר לבטל. ייתכן שחברה כזאת מתנהלת בצורה כזו עובדת על אנשים וגוזלת כספים מאנשים תמימים והמועצה לצרכנות לא מצליחה להגן על האזרחים המסכנים והעשוקים?? | |
|
|
|
|
|
|
|
| 18/12/2019 10:52 |
מעיין |
בינתיים בזמן הזה התווספו עוד 2 תקלות | | מחבר: | מעיין (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 18/12/2019 | | שעה: | 10:52:29 |
| המכשיר אצלי בבית מחוץ לחשמל
בעקבות רתיחה בלתי פוסקת ונזילה מהמכשיר שמסכנת את חיי ילדיי בכך שאין לנו שליטה על הנזילה. המכשיר רק חודש אצלנו וכבר היה טכנאי ומלא תקלות. אתמול קפץ לנו החשמל מספר פעמים ופשוט ניתקנו את המכשיר מהחשמל. המצב לא נורמלי בעליל | |
|
|
|
| 9/3/2020 12:24 |
אנדראה |
re:בינתיים בזמן הזה התווספו עוד 2 תקלות | | מחבר: | אנדראה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 09/03/2020 | | שעה: | 12:24:34 |
| זהו גם אנחנו נפלנו על אותו סיפור כך שאין מה להרחיב : מים לא טובים, רעש גדול בשבת בהפעלת המכשיר ומים לא מספיק חמים וגם לא קרים מספיק בשבת. שלחנו מכתב לביטול עסקה לפני 14 יום של הקנייה (הקנייה נעשתה מרחוק) והם ענו שלא ניתן לבטל עסקה כאשר המכשיר מחובר לחשמל ומים. אז איך בודקים שהמכשיר לא טוב????? במקביל פתחנו תלונה במועצה לצרכנות וממתינים תשובה. פניה מספר 687535 וממתינים בסבלנות. עדכנו אותנו במייל שהתהליך לוקח הרבה זמן ובנתיים אנחנו לא יודעתים מה עוד ניתן לעשות.
קשה להבין שדברים כאלו מתרגשים כל הזמן ואין דרך לעצור עסק הפועל בניגוד לחוק באופן שיטתי ע"י רמאות לצרכן תמים... עצוב ומאכזב! מדובר על אלפי שקלים! | |
|
|
|
|
|