חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

סירוב מכירת מוצר לפי מחיר שפורסם בשלט פרסום שיונח בסמוך לסטנד המבצעים.
מחבר:אילנה מורלי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:15/12/2019
שעה:13:42:48

שלום רב,
הייתי ברשת מנגו באחד הסניפים והיה מבצע על מעילי עור בשלט שיונח בסמוך למעילים פורסם מחיר 499.90 ש"ח. לאחר שבחרתי מעיל בצבע ובמידה שרציתי ניגשתי לקופה לשלם אך הקופאית אמרה לי שבטעות דחפו את המעיל לשם ושהמעיל עולה 799.90 ש"ח ולא 499.90 ש"ח למרות שהוא נלקח מסטנד המבצעים. כשאמרתי לאותה קופאית שיש שם עוד מעילים כאלו וזה לא נראה שדחפו את המעילים בטעות ואני צריכה לשלם לפי מחיר שפורסם בשלט פרסום 499.90 ש"ח היא התחילה לצעוק ולהתווכח אתי ובנוסף הצטרפה עוד מוכרת והיא טענה שהיא לא חייבת למכור לי לפי מחיר 499.90 ש"ח למרות שהמעילים היו בסטנד שיונח השלט פרסום במחיר 499.90 ש"ח, היא הוציא את המעילים והחזיקה אותם בידיים ואמרה לי אם יש לי בעיה שאפנה לשירות לקוחות או למועצה לצרכנות.
ניסיתי לבדוק מול שירות לקוחות את הנושא אך לא זכיתי לקבל מענה אנושי. כשמתקשרים לשירות לקוחות יש רק אופציה להשאיר מספר טלפון וכשהם "חוזרו" אלי לאחר צלצול אחד ישר ניתקו, וכך הם עשו שלוש פעמים ...
ניסיתי גם את אופציה לשלוח מייל אך זה נותן מייל של מנגו ספרד ולא מנגו ישראל. זה מראה על שירות לקוחות לקוי ויחס מזלזל כלפי לקוחות.

לאור נסיבות הנ"ל אודה לקבלת הסבר לגבי החוק וזכויותיי כצרכנית ואבקש לעשות לי סדר לגבי מחיר המחייב בקניית מוצר שיונח בטעות או שלא בטעות בסמוך לשלט פרסום של מחיר מבצע.

בברכה,
אילנה
15/12/2019 13:42 אילנה מורלי סירוב מכירת מוצר לפי מחיר שפורסם בשלט פרסום שיונח בסמוך לסטנד המבצעים.
16/12/2019 11:21 המועצה לצרכנות    re:סירוב מכירת מוצר לפי מחיר שפורסם בשלט פרסום שיונח בסמוך לסטנד המבצעים.