| מחבר: | חיליק (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 17/12/2019 |
| שעה: | 09:47:23 |
|
אוקיי, פניתי אליהם במייל בעניין הזה בשבוע שעבר ולא הגיבו לי ולא חזרו אליי.. השאלה היא איך אני מוכיח אותם עכשיו על הנזק הזה ? הרי הפסדתי שעות עבודה בהמתנה לשווא.
דבר נוסף, אתמול הגיע המתקין כמתוכנן ובוצעה התקנה.
נאמר לי לא לגעת במכונה עד להגעת המתקין לצורך האחריות וכך היה, המתקין הגיע והפעיל את המכונה לשטיפה ראשונית. בלילה כאשר רציתי להשתמש במכונה בפעם הראשונה הופתעתי לגלות כי המתקין לא פתח כלל את המכונה וכי כל המסמכים כגון תעודת אחריות, הוראות הפעלה וכד' היו בפנים (בתוך התוף, מדובר במכונה עם פתח עליון).
מיותר לציין כי כרגע כל המכונה מטונפת ולא ניתן להשתמש בה ואני גם מפחד שהדבר לא גרם לנזק בניקוז (סתימה).
דיברתי עם החברה המתקינה הבוקר וביקשתי שיגיע טכנאי עוד היום לטפל בתקלה שלהם על מנת שאוכל להתחיל להשתמש במכונה, אני לא נגעתי במכונה כפי שהתבקשתי וזה היה על האחריות שלהם לוודא כי אין כלום בתוך המכונה לפני ההפעלה,הם אמרו לי לנסות לנקות עם אבקת כביסה מיוחדת (דבר שמצריך ממני לגשת לחנות ספציפית לקניה של מוצר והוצאה כספית שלא אני אחראי לה, לבסוף הבינו כי לא יעזור) ועוד נאמר בגיחוך מצד הנציג מקסימום לנסות להפעיל אותה כך זה סך הכל קצת ניירות.. הסברתי שלא מדובר בקצת ניירות הרי כל התוף מלא בניירות ויעביר את החלקים הקטנים האלו לכל הכביסה, עד כה לא נענתי לבקשתי, אין אחראי שיכול לדבר איתי בטענה שאין להם בצוות אחראיים ואין להם טלפונים שלהם כדי לפנות אליהם וכל פנייה נעשית במיילים בלבד, דבר שהוא לא נכון מאחר וכבר דיברתי בשבוע שעבר עם אחראי בנוגע להתקנה וכן חזרו אליי כעבור שעה כפי שהובטח. שאלתי האם ההתנהלות הזו תקינה וכיצד עלי להמשיך לפעול בנידון.
|
|
|