| מחבר: | תומר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 12/12/2019 |
| שעה: | 12:02:44 |
|
שלום,
הזמנתי מחשב מסוים באילת לפני חודש וחצי. המחשב צריך להגיע מחברת apple אל הסניף, וקיבלתי הודעה לאחר שבועיים שהוא הגיע לסניף. לאחר שבועיים נוספים, קיבלתי הודעה שהוא בדרך לסניף, כלומר כמעט שלחו אותי לנסיעה לאילת לשווא (וודיאתי עם הסניף והוא באמת לא הגיע).
שאלתי איך זה יכול להיות שקיבלתי הודעה להגיע לאילת לשווא ואמרו לי שזאת טעות אנוש וזה יכול לקרות, ביקשתי לשדרג את המחשב אם הוא עוד לא הגיע (בעלות נוספת) ואמרו לי שאני חייב להגיע לסניף באילת כדי לעשות את זה, ביקשתי בסוף לבטל את העסקה וזה אמרו לי שאפשר בכל סניף.
הגעתי באמת לסניף בתל אביב, ואמרו לי שהם לא יכולים לבטל את העסקה כי היא "הזמנה מיוחדת". השאלה שלי היא מה ההגדרה המדויקת של הזמנה מיוחדת? מה שהזמנתי הוא מחשב, וביקשתי שהוא יהיה עם יותר זיכרון - כאשר מזמינים את המחשב מהאתר הרשמי של חברת apple, ניתן באמת לבחור את כמות הזיכרון, כלומר זאת לא דרישה יוצאת מן הכלל.
בנוסף, יש לציין שבעת העסקה, חתמנו על חוזה שיש לו סעיף שאומר שביכולתי לבטל את העסקה ללא דמי ביטול ולקבל החזר כספי מלא, לא נאמר משהו על זה שמדובר בהזמנה מיוחדת. (כן כתוב משהו על CTO למעלה בכתב יד, שאני לא בטוח מה זה אומר).
אשמח לעזרה.
בנוסף, כבר חודש וחצי שהמחשב עוד לא הגיע לסניף, לא ציינו זמן בחוזה למתי מועד האספקה כבר חורג, האם יש מועד מקסימלי על פי החוק אם לא ציון בחוזה? |
|
|