| ![]() |
| חיוב מינימום הזמנה לסועד 250 ש"ח | ||
| מחבר: | עדן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 11/12/2019 | |
| שעה: | 11:02:40 | |
| שלום לכולם,
עשיתי הזמנה אינטרנטית ל-5 מקומות במסעדה (שאת שמה לא ציין) ביום 23.10.2019 ללילה של הסילבסטר. אציין שסגרתי חודש וחצי מראש בכוונה כי חברה מתחתנת לילה אחרי וידענו כי מדובר בלילה של הסילבסטר אז רצינו לשריין לנו מקומות מראש כדי לחגוג את הלילה שלפני החתונה. השבוע, ביום 9.12 או 10.12 מתקשרים אליי מהמסעדה ומודיעים לי כי יש תנאים להזמנה שבוצעה. 1. הגבלה של שעות, או משעה 19:00 עד 22:00 או מ-22:00 עד אחרון הלקוחות. (כשההזמנה שעשיתי היתה לשעה 20:00). 2. מינימום הזמנה לכל סועד 250 ש"ח. עכשיו, אני מבינה שמדובר בלילה של הסילבסטר ומסעדות רוצות לעשות קופה (על חשבון הצרכנים), לכן הסכמתי להתניה של הגבלת הזמן ואמרתי שאנחנו נגיע בשעה 19:00. עם זאת, יש לי בעיה עם מינימום ההזמנה לסועד שאליה אני מחוייבת. אנחנו כמה חברות, יכול להיות שלא כולן יכולות להרשות לעצמן כלכלית לשלם 250 ש"ח למסעדה ואני לא רוצה להתחייב לסכום כזה מראש למרות שיכול מאוד להיות שנגיע לסכום דומה, אבל להודיע לי 20 יום בערך לפני התאריך כשכבר אין לי אפשרות לפנות למסעדות אחרות ברמה של המסעדה הזו כדי לחגוג לחברתי הטובה ערב לפני החתונה, מותיר אותי בלי אפשרות אחרת. אמרתי את הדברים הנ"ל לבעל המסעדה שציין בפניי שכל מסעדה יש את החוקים שלה וכולם עושים זאת בלילה של הסילבסטר. אמרתי לו שאני מבינה את זה, אך מכיוון שעשיתי את ההזמנה מראש והתאריך לא הפתיע אותם, הם היו צריכים ליידע אותי כשסגרתי את המקומות ולא שבועיים לפני המועד. האם יש מה לעשות בעניין? אני לא רוצה לוותר על המסעדה, ואני מוכנה להתחשב מבחינת שעות ההגבלה של המסעדה אך אינני רוצה להתחייב למינימום הזמנה (שאציין שיכול מאוד שאולי בכל זאת נגיע לסכום זה או קרוב אליו, אך איני רוצה להתחייב מראש לכך). אודה על תשובה מהירה בשל המועד שהוא עוד שבועיים. | ||
| 11/12/2019 11:02 | עדן |
חיוב מינימום הזמנה לסועד 250 ש"ח |
| 11/12/2019 13:59 | המועצה לצרכנות |
re:חיוב מינימום הזמנה לסועד 250 ש''ח |