| ![]() |
| הזמנת מוצר מחברה שמצויה בהליך הבראה ולא הודיעה על כך. | ||
| מחבר: | אירנה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 11/12/2019 | |
| שעה: | 10:07:40 | |
| להלן ההתכתבות בפייסבוק עם החברה, קמדן אנד שוז. אילו הייתי יודעת מראש באיזו טרחה זה יעלה לי, לא הייתי מזמינה. האם יש דרך לחייבם להחזיר כסף?
בוקר טוב ביצעתי הזמנה דרך האתר לפני שלושה שבועות. ההזמנה עדיין לא הגיעה. אני מנסה להתקשר למספר שמופיע באתר, אבל בחירה באופציה של שירות לקוחות גוררת בקשהכ "לבחור שלוחה". מאיפה לי לדעת מספרי שלוחה אם הם לא מפורטים במענה האותומטי? השירות הזה תמוה בעיניי. מבקשת מאוד לחזור אליי או לבטל את ההזמנה. החברה חזרה לעבוד למכור ולספק...החברה בהקפאת הליכים והליך הבראה ותחת השגחתו של בית המשפט בעקבות החלטת בית משפט לקוחות אשר רכשו עד ליום 19/11/19 ואשר לא קיבלו את הזמנתם ולא התבצעה מצידם כל בקשה כספית להכחשת עיסקה או כשל תמורה , מול חברת האשראי יוכלו לממש את סכום הזכאות בהגעה לאחד מסניפי הרשת וברכישה של סכום הכפול מסכום העיסקה המקורי ולהינות בהנחה מגובה סך ההזמנה שלא סופקה. לדוגמא לקוחה שרכשה במאתיים שקלים תוכל להגיע לסניף לרכוש ב400 שקלים ולקבל הנחה של מאתיים שקלים הכולל כפל מבצעים. 9:56 AM ואני צריכה להמתין חודש וליצור קשר בעצמי בשביל לקבל הודעה כזו?? הודעה באתר או במענה טלפוני זו ציפייה מוגזמת?! | ||
| 11/12/2019 10:07 | אירנה |
הזמנת מוצר מחברה שמצויה בהליך הבראה ולא הודיעה על כך. |
| 12/12/2019 12:33 | המועצה לצרכנות |
re:הזמנת מוצר מחברה שמצויה בהליך הבראה ולא הודיעה על כך. |