| ![]() |
| התנתקות מחברת כבלים | ||
| מחבר: | בוריס (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 09/12/2019 | |
| שעה: | 16:55:34 | |
| שלום רב, בחודש האחרון ביצעתי התנתקות מחברת כבלים מסוימת. בתאריך ה12.11 התקשרתי למוקד שלהם וכשענה לי נציג ביקשתי להתנתק, אותו נציג אמר לי מפורשות:"מרגע זה אינך לקוח יותר של חברת ****" ובהמשך גם ציין שיגיע שליח לאסוף את ציוד הקצה (ללא ציון עלות משלוח).
לאחר מספר ימים, שלא קיבלתי שום מסמך המעיד על ניתוק, ניסתי ליצור קשר עם החברה והתקשר אליי נציג אשר הציג את עצמו כמנהל שימור לקוחות של החברה. לאחר דין ודברים, שהסברתי כי כבר ביקשתי להתנתק וציטטתי את מילותיו של הנציג, מנהל שימור הלקוחות שלל את דבריו של אותו נציג שניתק אותי, וטען כי רק הוא מחליט. לאחר הסכמה עמו, עלה נושא המשלוח. מנהל השימור טען שעלות המשלוח היא 19.90, טענתי כי הנציג הקודם לא ציין בפניי את עלות המשלוח ולכן עליו לפעול על פי מה שנאמר מקודם. אותו מנהל הסכים עמי ולאחר חצי שעה התקשר באיומים וציטוט פסקאות לא רלוונטיות מהחוזה, וטען כי אם הוא שולח שליח, זה יעלה לי 19.90. החלטתי לוותר לו וביקשתי שיבטל את המשלוח וכי אחזיר בעצמי למוקד שירות את הציוד. קיבלתי ממנו הודעה במייל על כך שהמשלוח בוטל. ביום המשלוח קיבלתי הודעת תזכורת על השליח. התקשרתי לחברת הכבלים וביקשתי לבטל. לאחר שעה, השליח התקשר ואמרתי כי המשלוח בוטל. לאחר חצי שעה חברת המשלוח האחראית על השליח התקשרה, והסברתי שוב כי ביטלתי. כשהחזרתי את הציוד, הסברתי שוב כי ביטלתי את המשלוח ואם הנציג יכול לוודא שהמשלוח בוטל. הגיע תאריך החשבונית והפלא ופלא, חיוב על עלות המשלוח. קודם כל, אשמח להתייחסות האם התנהלות זאת תקינה שבאה ביצעתי התנתקות מול נציג החברה ולא ניתקו אותי, רק לאחר שדיברתי עם מישהו שהציג את עצמו כמנהל שימור לקוחות? וכיצד עליי להתנהל בנושא ביטול דמי המשלוח? כיצד אני יכול להעמידם במקום בנושא, לא למען הפיצוי הכספי, אלא למען אותם אזרחים שחסר בהם הכוח להתעסק בדברים אלו. תודה רבה | ||
| 9/12/2019 16:55 | בוריס |
התנתקות מחברת כבלים |
| 10/12/2019 11:54 | המועצה לצרכנות |
re:התנתקות מחברת כבלים |
| 10/12/2019 19:05 | בוריס |
re:re:התנתקות מחברת כבלים |
| 11/12/2019 15:29 | המועצה לצרכנות |
re:re:התנתקות מחברת כבלים |