חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חיוב שלא כדין, עוגמת נפש
מחבר:רוני (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:08/12/2019
שעה:11:08:16

לפני כמה שבועות יצאתי עם בת זוגי וחברה נוספת לבילוי במועדון, בכניסה שילמנו 70 שקלים כל אחד.
לאחר שנכנסנו ניגשנו מיד לבר ורצינו להזמין שתיה, ריכזתי את ההזמנות משלושתנו: בירה, ופעמיים וודקה עם מיץ (סה"כ שלוש משקאות). העברתי את ההזמנה לברמנית ושאלתי כמה זה עולה, והיא ענתה 139 ש"ח. הגשתי לה את הכרטיס אשראי.
לאחר החיוב היא החזירה לי את הכרטיס ועל החשבון חיוב היה רשום 154 שח.
שאלתי את הברמנית למה היא חייבה יותר וטענה שהיא הוסיפה טיפ (על דעת עצמה, בלי לבקש את רשותי ואף לשאול כמה אני מוכן לתת לה טיפ ובאיזה אופן).
דרשתי מיד את היתרה בחזרה בטענה שמדובר בגניבה, ואילולא בדקתי את הקבלה (יש לציין שזה היה במועדון, היה חשוך והייתי צריך להאיר עם פנס אך לא התעצלתי) יש לשער שלא הייתה מגלה את החיוב המנופח - שבטח הם ככה נוהגים להניח שרוב הלקוחות נוהגים שלא לבדוק את החיוב.
הברמנית התעצבנה וזרקה לי על הבר כמה שקלים כאילו בנסיון להחזיר לי את מה שלקחה שלא כדין. חברה שלי שביקשה תוספת למשקה, קיבלה מהברמנית תשובה שבגלל איך ש"אני התנהגתי" היא יותר לא נותנת לנו שירות.
בנוסף - היא חייבה אותנו בקבלה במשקה שלא הזמנו - שעלותו כ20 שקלים יותר יקר מהמשקה שבת זוגי הזמינה (במקום וודקה עם מיץ פעמיים - רשום וודקה עם מיץ (47 ש"ח ו"בלאק קולה" 67 ש"ח).
יצאתי מיד החוצה והתלוננתי לבעלים של המועדון, הוא הלך ובדק את המקרה, ולא טרח להתנצל, לא דרש מהברמנית להתנצל, ואף טען בפניי טענה שקרית שהברמנית אמרה לו שאנחנו הלקוחות הטרדנו אותה ואת שאר צוות הבר (רק נכנסנו למועודון ולא דיברנו עם אף אחד מאותם אנשים). נשארנו עם עוגמת נפש, ונהרס לנו כל הערב. יש לציין שוב ששילמנו 70 שקלים כל אחד כדי להכנס ולהינות.
בעל המועדון סירב לפצות אותנו.
אודה לעזרתכם.
8/12/2019 11:08 רוני חיוב שלא כדין, עוגמת נפש
9/12/2019 09:33 המועצה לצרכנות    re:חיוב שלא כדין, עוגמת נפש
9/12/2019 14:31 רוני       re:re:חיוב שלא כדין, עוגמת נפש
10/12/2019 10:21 המועצה לצרכנות          re:re:חיוב שלא כדין, עוגמת נפש