חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

זיכוי כספי בתקופת האחריות על מחשב שנקנה
מחבר:לידור (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:05/12/2019
שעה:15:55:04

קניתי לפני קצת מעל חצי שנה מחשב-טאבלט של מייקרוסופט עם יכולות כתיבה על המסך (surface). האחריות פגה תוקף בערך באפריל)

הייתי מאוד מרוצה מהקנייה , עד שהתחילו לי הבעיות במסך. הבעיות התחילו להחמיר ונהיו בלתי נסבלות, במיוחד מאחר ואני סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לכתיבה.
העברתי את המחשב שלי לטיפול באחריות ואחרי בדיקות פנימיות שלהם, החליטו לשלוח לחו"ל לבדיקות נוספות ולבסוף החליפו לי אותו אחרי קצת יותר מחודש וחצי.קיבלתי למשך תקופת ההמתנה מחשב בדגם ישן ואיטי בהרבה שאצליח איכשהו להסתדר עד שיתוקן.

המחשב החדש היה בסדר בערך לשבועיים, שלאחריו התחילו שוב בעיות המסך.
אחרי שהחליפו כבר הנחתי שזה העט, אז הזמנתי עט נוסף, והבעיות המשיכו.

בגלל לחץ זמן, בעיקר בגלל שאני סטודנט בתואר אינטנסיבי, אין לי את האפשרות להתעסק עם החלפה נוספת ולכן נשארתי עם המוצר הקיים ודיי מרגיש תקוע ומתוסכל בעקבות זאת. (גם בגלל העלות המופקעת ששילמתי על מוצר תקול, וגם על העובדה ששילמתי על עט נוסף סתם כך)
אינני מעוניין להיכנס לסאגה של עוד חודש וחצי של מחשב חלופי איטי, מאחר וזה יפגע לי ישירות בלימודים.
אחרי שחפרתי קצת באינטרנט ראיתי שאני לא היחיד שסובל מבעייה זו ופשוט אין מענה משום מקום לצרכנים אחרים. לכן, רציתי לבדוק האם מבחינת החוק אני תקוע בלולאה האינסופית הזאת של החלפת המוצר עד שתסתיים האחריות באפריל הקרוב או האם קיימת מדיניות החזר כספי במקרים כאלו ?

אשמח עזרה בנושא,
לידור
5/12/2019 15:55 לידור זיכוי כספי בתקופת האחריות על מחשב שנקנה
8/12/2019 13:14 המועצה לצרכנות    re:זיכוי כספי בתקופת האחריות על מחשב שנקנה
8/12/2019 13:27 לידור       re:re:זיכוי כספי בתקופת האחריות על מחשב שנקנה
9/12/2019 10:44 המועצה לצרכנות          re:re:זיכוי כספי בתקופת האחריות על מחשב שנקנה