חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אחריות על מוצר סניטרי
מחבר:נדב (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:05/12/2019
שעה:11:15:38

הי,
רכשתי במסגרת קבוצת רכישה דירה שכבר עברה אלי לפני כחצי שנה. הטוש במקלחת שקיבלתי עם הדירה התחיל להתקלף והתמלא באבנית.
קיבלתי אישור כי האחריות בתוקף ומגיעה לי ההחלפה למוצר חדש. שירות הלקוחות אמר שהנושא בטיפול ומאז לא שמעתי מהם. עברו כבר שבועיים מרגע האישור לזכאות אך פרט להודעה אחת שקיבלתי שאומרת שמי שמטפל בפנייה שלי היה חולה כל התקופה, שירות הלקוחות הפסיקו לענות במיילים, הפסיקו לענות בטלפון או לחזור להודעות. כמובן שלוחות אחרות של החברה לא מצליחות לגשר על הנושא והמענה הקבוע הוא שעלי להשאיר הודעה ויחזרו אלי משירות הלקוחות (כמובן ניסיתי מספר פעמים אך לא חוזרים אלי).
יש לציין שהדחיפות מבחינתי להשלמת התהליך נובעת מהסיבה שיש לי דיירים בדירה ומאחר והיו תקלות רבות בדירה (ללא קשר לחברה הזו) הם מאיימים לעזוב. זו כרגע התקלה היחידה שנותרה ומן הסתם פחות מעניין אותם שצד ג' מעכב לי את הטיפול בבעיות שלהם ומבחינתם שאני אשא בעלויות.
אני לא מצליח למצוא איזה חוק שמגדיר מהו זמן סביר לטיפול בבעיות כאלה ואני מרגיש די אבוד מולם כי אין לי באמת מה לעשות. השאלה, מתי התנהלות כזו היא בגדר הפרה של הזכויות שלי כצרכן ואיך אני יכול להתקדם מכאן בלי להוציא כספים מיותרים.
כמו כן, במידה ומדובר בהפרה, איך אני יכול להתנהל משפטית?
5/12/2019 11:15 נדב אחריות על מוצר סניטרי
8/12/2019 09:27 המועצה לצרכנות    re:אחריות על מוצר סניטרי
8/12/2019 14:01 נדב       re:re:אחריות על מוצר סניטרי
9/12/2019 10:27 המועצה לצרכנות          re:re:אחריות על מוצר סניטרי