חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:איחור אוטובוס ביותר משעה וחצי
מחבר:אילת (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:04/12/2019
שעה:21:57:27

שלום רב,

קיבלתי אתמול מכתב תגובה מחברת "קווים עילית".
הם כתבו בו את המלל הרגיל שלהם בתוספת ההבהרה: "תחבורה ציבורית, מעצם טיבה, תלויה לעיתים במכלול של גורמים בלתי צפויים אשר אינם בשליטת החברה... גורמים אלו ואחרים, עלולים להוביל לשיבושים בתפעול השותף של קווי התחבורה".
וצירפו זיכוי ע"ס 30 ש"ח, מבלי להודות בטענה כלשהי מטענותי.

בינתיים יש לי עדכון:
בדרך חזור פגשתי את הגברת שעמדה בתחנה עם בעלה וילדיה. הם החליטו לחכות לאוטובוס שאולי יגיע (דיברתי עם נציג שוב בשעה 18:50 והוא אמר לי שהאוטובוס נמצא בתחנת המסוף!). וכשלא הגיע, הם המתינו לאוטובוס הבא שהיה אמור לצאת בשעה 19:15. וכשהאוטובוס לא יצא, הם החליטו גם לקחת מונית ונסעו לאשדוד.

אני רואה כאן זלזול מחפיר בנוסעים, בעיקר לאור העובדה שהנציגים שענו הטעו אותי שוב ושוב. זמן שיכולתי לחסוך ע"י נסיעה דרך בני ברק, ומחיר נסיעה הזוי שיכולנו (אני ו-6 הנוסעים שנסעו איתי במונית) לחסוך! 400 ש"ח! והחברה שולחת לי זיכוי ע"ס 30 ש"ח...
בקצב הזה יכולתי להרוויח הרבה יותר אם הייתי ממשיכה לעבוד עד 18:45....
זאת לא פעם ראשונה שאני פונה לחברה על עיכובים של אוטובוסים!
בחודש האחרון התחלתי לשמור את המכתבים שלהם כדי לבדוק מה קצב האיחורים/עיכובים/דילוגים שלהם...

זה ידוע שיש פקקים לא הגיוניים בכל הדרך מצומת שילת למודיעין עילית, אבל יש פרופורציות בין עיכוב של אוטובוס, אי הגעה של אוטובוס, ויציאה של אוטובוסים אחרים כאילו לא קרה כלום! כאן הייתה השתקה טוטאלית במסלול הנסיעה ממודיעין עילית לאשדוד.

השאלה שלי, האם יש מה לעשות בנידון? שילמנו 400 ש"ח למונית וקיבלנו תשובות לא נכונות מנציגים -שאין לי מושג אם הם באמת לא ידעו או שהם קיבלו הוראה להרגיע את הנוסעים...

תודה רבה!
29/10/2019 09:22 המועצה לצרכנות re:איחור אוטובוס ביותר משעה וחצי
4/12/2019 21:57 אילת    re:re:איחור אוטובוס ביותר משעה וחצי
8/12/2019 09:26 המועצה לצרכנות       re:re:איחור אוטובוס ביותר משעה וחצי