חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:במידה וסגרתי עסקה במחיר מסויים ובפועל לקחו לי מחיר יקר יותר, האם לפי חוק יש עילה לביטול עסקה ללא תשלום דמי ביטול?
מחבר:המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:02/12/2019
שעה:14:05:02

אדוני שלום רב,
היה ויש בידך ראיה לפיה בוצעה הטעיה לגבי מחיר המוצר שנרכש, הרי שמדובר בהפרת הסכם המזכה את הצרכן בזכות לביטול העסקה ללא דמי ביטול.
אך בהעדר ראיה, יהיה קושי לדרוש ביטול עסקה ללא דמי ביטול, שכן מדובר במחלוקת עובדתית לגבי הבטחות שניתנו בעל פה.
28/11/2019 16:06 someone במידה וסגרתי עסקה במחיר מסויים ובפועל לקחו לי מחיר יקר יותר, האם לפי חוק יש עילה לביטול עסקה ללא תשלום דמי ביטול?
1/12/2019 13:06 someone    re:במידה וסגרתי עסקה במחיר מסויים ובפועל לקחו לי מחיר יקר יותר, האם לפי חוק יש עילה לביטול עסקה ללא תשלום דמי ביטול?
2/12/2019 14:03 someone       re:re:במידה וסגרתי עסקה במחיר מסויים ובפועל לקחו לי מחיר יקר יותר, האם לפי חוק יש עילה לביטול עסקה ללא תשלום דמי ביטול?
2/12/2019 14:05 המועצה לצרכנות          re:re:במידה וסגרתי עסקה במחיר מסויים ובפועל לקחו לי מחיר יקר יותר, האם לפי חוק יש עילה לביטול עסקה ללא תשלום דמי ביטול?
2/12/2019 14:09 someone             re:re:re:במידה וסגרתי עסקה במחיר מסויים ובפועל לקחו לי מחיר יקר יותר, האם לפי חוק יש עילה לביטול עסקה ללא תשלום דמי ביטול?