| ![]() |
| במידה וסגרתי עסקה במחיר מסויים ובפועל לקחו לי מחיר יקר יותר, האם לפי חוק יש עילה לביטול עסקה ללא תשלום דמי ביטול? | ||
| מחבר: | someone (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 28/11/2019 | |
| שעה: | 16:06:49 | |
| סגרו איתי עסקה בטלפון על מוצר מסויים בעלות מסויימת והטכנאי הגיע ובנוסף למוצר שסגרתי בטלפון הוסיף לי בהסכמה עוד כמה מוצרים אחרים, ובסוף מסתבר לי שעל המוצר הראשוני שסגרתי בטלפון הם לקחו לי יותר ממה שסגרתי בטלפון אפילו שאמרתי לו במקום שהם נתנו לי את המוצר במחיר מסויים, האם לפי חוק יש עילה לביטול של כל העסקה (כל המוצרים כולל המוצר הראשוני הם באותה העסקה) ללא תשלום דמי ביטול עסקה? | ||
| 28/11/2019 16:06 | someone |
במידה וסגרתי עסקה במחיר מסויים ובפועל לקחו לי מחיר יקר יותר, האם לפי חוק יש עילה לביטול עסקה ללא תשלום דמי ביטול? |
| 1/12/2019 13:06 | someone |
re:במידה וסגרתי עסקה במחיר מסויים ובפועל לקחו לי מחיר יקר יותר, האם לפי חוק יש עילה לביטול עסקה ללא תשלום דמי ביטול? |
| 2/12/2019 14:03 | someone |
re:re:במידה וסגרתי עסקה במחיר מסויים ובפועל לקחו לי מחיר יקר יותר, האם לפי חוק יש עילה לביטול עסקה ללא תשלום דמי ביטול? |
| 2/12/2019 14:05 | המועצה לצרכנות |
re:re:במידה וסגרתי עסקה במחיר מסויים ובפועל לקחו לי מחיר יקר יותר, האם לפי חוק יש עילה לביטול עסקה ללא תשלום דמי ביטול? |
| 2/12/2019 14:09 | someone |
re:re:re:במידה וסגרתי עסקה במחיר מסויים ובפועל לקחו לי מחיר יקר יותר, האם לפי חוק יש עילה לביטול עסקה ללא תשלום דמי ביטול? |