חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

קנייה אינטרנטית
מחבר:טל (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:28/11/2019
שעה:13:44:52

רכשתי נעליים וקפוצ'ון דרך אתר קניות ישראלי. בהזמנה היה כתוב שניתן לעשות החלפת מידה במידה והמידה אינה תואמת. כשהגיעה החבילה, מדדתי וגיליתי שהם לא במידה. פניתי לאתר על מנת לבצע החלפת מידה והם אמרו שהם לא מחליפים מידה אלא מזכים כספית. במשך שבוע שלם אני מנהל שיחה איתם רק דרך צט , כששירות הלקוחות הזמין שלהם הוא רק דרך נציגי צ'אט. אף אחד מהם לא רוצה ליצור איתי קשר טלפוני ולדבר איתי כמו בן אדם. הנציגים לא סיפקו לי תשובה, התעלמו מהבקשה שלי להבין למה הם לא מחליפים מידה ורק מזכים כספית ופשוט ענו על מה שהיה להם נוח לענות (אני שואל "למה לא מחליפים מידה" והם עונים "לאיזה כתובת תרצה שיגיע השליח לקחת ממך את החבילה"). ניחא. כשביקשתי שמנהל יצור איתי קשר טלפוני כי בלתי אפשרי לקבל מהם הסברים או לנהל שיחה דרך צ'אט שלא מספק לך תשובות, קיבלתי שוב תשובות לשאלות שלא שאלתי ("לאיפה תרצה שהשליח יגיע") . כשהתייאשתי והבנתי שאף אחד מהם לא מתכוון לדבר איתי אלא רק לספק לי תשובות חסרות תכלית, הבנתי שתשובות אני לא אקבל אז לפחות אקבל את הכסף שמגיע לי תמורת החבילה. תיאמתי שליח ואמרתי להם מפורשות באיזה שעה שיגיע זאת משום שאני בן אדם שעובד בעבודה דינאמית משתנה ממקום למקום ואין לי כתובת קבועה לעבודה לכן זה צריך להיות מדוייק לשעת האיסוף. כמובן שהתעלמו מהבקשה שלי. לא די בכך שלא הגיע בשעה שביקשתי, הוא לא הגיע בכלל. שדרשתי שוב שיחה עם מנהל להבין למה החזרת מוצר מוציאה ממני כל כך הרבה עצבים ואף אחד לא רוצה לספק לי תשובות, כמובן שאף אחד לא התקשר והם יצרו קשר דרך המייל "מחר השליח יגיע פעם אחרונה לאסוף ממך את המוצר". מיד החזרתי להם מייל ואמרתי להם שאין מה לשלוח שליח כי כמו שציינתי, הכתובת שמסרתי כבר לא רלוונטית. שוב ביקשתי שיתקשרו אליי על מנת שאתאם איתם כמו שצריך ולא דרך נציג צ'ט שלא עונה לשאלות. כמובן שעבר יום ואני מקבל טלפון מהשליח והוא אומר שהוא בא לאסוף ממני, בכתובת שאני לא נמצא בה. אף אחד עדיין לא יצר איתי קשר טלפוני כדי לספק הסברים למרות שדרשתי את זה בכל פלטפורמה אפשרית (פייסבוק, מייל, אתר האינטרנט).
עכשיו לעניין, מה אני יכול לעשות בנידון? אני מרגיש מושפל מהחוסר יחס והשירות. שבוע שלם שאני מבזבז זמן יקר על שיחות עם נציגים בלי שאף אחד יקשיב. לא ביקשתי פיצוי, לא ביקשתי לצעוק ולהתסיס את המערכת. בסך הכל אני רוצה לקבל את המינימום שמגיע לי, החלפת המוצר במידה (כנראה שזה לא יקרה כי הם לא מספקים תשובות) ואם לא, לפחות שיגיע שליח לקחת ממני את החבילה ואקבל את הכסף שלי בחזרה.
28/11/2019 13:44 טל קנייה אינטרנטית
1/12/2019 13:00 המועצה לצרכנות    re:קנייה אינטרנטית