| ![]() |
| "ערוץ הספורט" - חוסר אמינות בלוח השידורים המפורסם ולעיטים קרובות כלל לא מפורסם | ||
| מחבר: | עדי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 27/11/2019 | |
| שעה: | 18:51:37 | |
| שלום רב,
אני רוצה לשאול מה ניתן לעשות עם התופעה שאני משלם מנוי (דרך חברת HOT) לצפייה בערוצים מבית "ערוץ הספורט" אבל לוח השידורים שמפורסם ע"י ערוץ הספורט לא מתקיים במציאות. דבר חשוב נוסף, אני לא מצליח למצוא שום דרך ליצור קשר עם "ערוץ הספורט" !!!! לא באינטרנט, לא פייסבוק - אין שום דרך לשלוח מכתב או להתקשר !!!! בשל העובדה שישנם תכנים או ענפי ספורט, שמשודרים בערוצים אלו מבית "ערוץ הספורט", ואני מעוניין לצפות בתכנים אלו, אני רכשתי מנוי של 5 ערוצים בעלות חודשית של 51 ש"ח. חלק מהתכנים אני צופה בזמן השידור וחלק צופה לאחר זמן בהקלטה (הקלטה בממיר HOT מקליט). אולם, קיימת כבר מעל שנה, תופעה נפוצה מאוד שלוח השידורים ש"ערוץ הספורט" מפרסם, לא מתרחש במציאות, ובמקרים רבים גם לא מפורסם כלל לוח השידורים ליום המחרת. אני רואה את לוח השידורים ביום מסוים, מה ישודר ביום שלמחרת ומתכנן את הזמן שלי שאוכל לצפות (לפעמים מדובר הצורך להתעורר בשעת לילה לשם צפייה). לפעמים אני מכוון הקלטה בממיר ומתכוון לצפות בהזדמנות שאוכל. כבר תקופה ארוכה שאני מתיישב לצפות בתוכן ומגלה שמשודר תוכן אחר, או מתיישב לצפות בהקלטה של תוכן ומגלה שאכן הוקלט הערוץ והשעה הנכונים אבל התוכן המוקלט או אחר. ה"הפתעות" הללו קורות לי אישית בממצוע פעמיים בשבוע והתחלתי לשים לב לכך כבר משנת 2018. אני יודע שחברת הכבלים HOT היא איננה מקור הבעיה לכן אני לא יכול להתלונן כלפיהם או לבקש פיצוי או כל פתרון שהו. את "ערוץ הספורט" כאמור, לא ניתן להשיג בכדי לדווח ולהתלונן. עד היום, מידי כמה זמן אני מנסה לחפש כיצד ליצור קשר עם "ערוץ הספורט" אבל מעולם לא הצלחתי, ואני מתייאש מהמצב למשך כמה זמן וחוזר חלילה. היום, אני החלטתי שאני אנסה לברר ב"מועצה לצרכנות" האם יש כאן פגיעה בצרכן, כמו שאני אישית מרגיש והאם יש דרך ליצור קשר עם "ערוץ הספורט" בסיוע שלכם, במטרה להתלונן ולדרוש פתרון. לכן השאל אתכם, מה לדעתכם אני צריך לעשות ? למי לפנות וכיצד ? האם נכונה היא דעתי יש כאן פגיעה בי כצרכן שמשלם על מוצר והמוצר "פגום" ? אין לי דרך אחרת במחיר סביר, לצפות בתכני שב"ערוץ הספורט" אך מידי כמה ימים אני מפספס תוכן שמעוניין לצפות בשל לוח שירודים לא אמין ולא נכון. חשוב לי לציין עובדה בנושא, אני צופה בגם ב-2 ערוצי ספורט של "יורוספורט" וגם משלם 66 ש"ח לחודש על מנוי של 5 ערוצים מבית "ספורט 1" ובכל 7 ערוצים אלו תמיד היה ידוע ומפורסם לוח השידורים ל- 4 ימים קדימה לפכות ומעולם לא הייתה תקלה אחת של תוכן שפורסם מועד שידורו ובמציאות שודר תוכן אחר. התקלות הללו שאני מציג כאן הן רק בערוצים של "ערוץ הספורט". בבקשה עזרו לי להגיע לפתרון בנושא, כי אני משלם אך לא מסוגל לצפות בחלק מהתכנים של "ערוץ הספורט" אבל לבטל את המנוי לערוצים זהו צעד שאני לא מעוניין כי בכל זאת חלק מהתכנים אני כן מצליח לצפות וכן נהנה ממה שמצליח לצפות אז חבל לי "לזרוק הכל לפח". | ||
| 27/11/2019 18:51 | עדי |
"ערוץ הספורט" - חוסר אמינות בלוח השידורים המפורסם ולעיטים קרובות כלל לא מפורסם |
| 1/12/2019 09:43 | המועצה לצרכנות |
re:''ערוץ הספורט'' - חוסר אמינות בלוח השידורים המפורסם ולעיטים קרובות כלל לא מפורסם |