| ![]() |
| ביטול רכישת רהיט | ||
| מחבר: | הודיה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 21/11/2019 | |
| שעה: | 11:14:59 | |
| בתאריך 18.11.19 ביצעתי עסקה בחנות רהיטים
קניתי פינת אוכל עם כיסאות. העסקה עלתה 8200 שקלים בתהליך העסקה שאלתי את המוכר בשם עודד איזה חומר מוצר פינת האוכל, המוכר ענה לי שהמוצר הינו חומר עץ שנקרא "סנוויץ" ומלמעלה הינו חומר פורמייקה. בנוסף המוכר אמר לי כי הרגליים אשר בחרנו לשולחן יגיע עם מדידת הכיסאות ל 1.35 מטר ולא יותר והנו יכול להתחייב על כך . למחרת התקשרתי לחנות ענתה לי נציגה אשר אמרה לי שעלי לדבר רק עם המוכר עודד ושהוא אינו נמצא ויגיע למחרת. המתנתי והגעתי למחרת עם אבי. אבי ראה שהשולחן אינו החומר סנוויץ וזה חומר אחר שהוא פחות טוב אשר נקרא MDf. המוכר הודה שזה MDf ואמר כי רק המנגון פתיחה של השולחן הינו חומר סנוויץ, מה שאינו נאמר לי ולבעלי בחנות. בנוסף המוכר גם אמר שמדידת הכיסאות במטרים יכול להגיע ל1.37 והינו הבטיח 1.35. בהסכם המכירה רשום כי אסור לנו לבטל את העסקה דבר שאינו נאמר לנו במילים ואינו שמתי לב אליו אשר חתמתי. הכל היה תחת לחץ דרכו וכל פעם ששאלנו שאלה הוא אמר לא להפריע לו . הגעתי הביתה התקשרתי לחנות וביקשתי בבקשה יפה לבטל את העסקה נהנתי בשלילה לבקשתי. אינני מעוניינת בשולחן הנ"ל מהסיבות שזה לא החומר אשר המוכר הבטיח לי ואינו הגודל המתאים אשר אמר שיתחייב לי. אין שולחן אחר אשר אני יכולה לקחת בחנות מהסיבה ששאר השולחנות הינם יבוא /יותר יקרים לתקציב שלי. אני מעוניינת לבטל את העסקה שלי למרות שהמוכר עודד אמר לי שאינו מבטל שלחתי אתמול 20/11/19 מייל לכתובת מייל של החנות שאני מעוניינת לבטל. | ||
| 21/11/2019 11:14 | הודיה |
ביטול רכישת רהיט |
| 24/11/2019 08:57 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול רכישת רהיט |