| ![]() |
| פלאפון | ||
| מחבר: | הינדה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 20/11/2019 | |
| שעה: | 15:37:18 | |
| קניתי מכשיר נוקיה דור 4 כדי להשתמש במכשיר בארצות הברית. המוכר הבטיח לי שהמכשיר עובד שם ובמידה ולא יעבוד אוכל להחזיר את המכשיר ואקבל בחזרה את כספי. בתכל'ס הגעתי לארצות הברית והמכשיר לא עבד. ניסיתי כמה סוגי סימים של כמה חברות. ואף אחד לא עבד. הלכתי לכמה חניות וכלם טענו שזה בעיה במכשיר. בצער רב נאלצתי לקנות שם מכשיר הרבה יותר יקר. אבל היה בי תקווה שכשאחזור לארץ. אוכל להחזיר את המכשיר ולקבל בחזרה את כספי. כפי שהבטיח לי המוכר כשחזרתי לארץ וניגשתי לחנות המוכר התחיל להגיד שהם בארצות הברית לא יודעים להפיעל נכון את הפלאפון ושהם לא עשו כל מיני פעיליות כמו נידוד נתונים שאני והמוכר בארצות הברית ניסינו כמה וכמה פעמים וזה לא עזר ועוד כל מיני תירוצים. בקשתי מהמוכר שינסה להכניס סים ישראלי ונבדוק האם זה עובד. המוכר הכניס את הסים והמכשיר לא קלט אותו. ואז התברר שהמכשיר פגום. הקולט של הסים כלל לא עובד. הוא פשוט מכר לי מכשיר שבור מלכתחילה. המוכר טען שידבר עם בעל העסק ויראה מה לעשות. אולי הוא יצליח לתקן את המכשיר טענתי בפניו שאין לי כרגע צורך במכשיר ושהוא הבטיח שהוא יחזיר לי את הכסף. אבל הוא בשלו טען באוי נחכה עד סוף השבוע כשבעל העסק יהיה ונראה מה לעשות. בלית ברירה השארתי את הפלאפון בחנות כולל הסים האמריקאי. קיבלתי פתק שיש לי זיכוי לפלאפון. אחרי כמה ימים התקשרתי לשמוע מה קורה והוא פשוט לא ענה לטלפונים. שוב ניגשתי לחנות. ואז הוא אומר לי שזה ביעה של חברת הפלאפון ושאני איגש לחנות המפעל באזור מאד רחוק מביתי. ושאני יריב איתם שהם יביאו לי מכשיר חדש. טענתי שהוא הבטיח להחזיר לי את הכסף. אך הוא בשלו. לא הבנתי למה אני אמורה לגשת לשם ולא שהחנות יחזיר את הפלאפון. בלית ברירה נגשתי לחנות המפעל שנותנת שירות לקוחות לחברת נוקיה. המוכר אמר לי שהוא יכול לשלוח את הפלאפון לתיקון. אבל כדי לקבל מכשיר חדש רק בית העסק ששם קניתי את המכשיר יכול להביא לי חדש. הוא בדק את המכשיר והכניס את הסים שלו והפלאפון עבד מצויין. ואז התברר שהמכשיר פשוט לא עובד בארצות הברית. והמוכר הבטיח לי שהמכשיר עובד שם ובמידה ולא יעבוד אוכל להחזיר את המכשיר ואקבל בחזרה את כספי. ואין עם מי לדבר
אשמח לקבל תשובה בדחיפות | ||
| 20/11/2019 15:37 | הינדה |
פלאפון |
| 21/11/2019 14:01 | המועצה לצרכנות |
re:פלאפון |
| 21/11/2019 14:14 | הינדה |
re:re:פלאפון |
| 21/11/2019 14:14 | הינדה |
re:פלאפון |
| 21/11/2019 14:17 | המועצה לצרכנות |
re:re:פלאפון |
| 21/11/2019 14:24 | הינדה |