חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

קבלה / חשבונית שאבדה
מחבר:מאיה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:19/11/2019
שעה:22:52:36

קניתי נעל בזארה לאחר 3 ימים הגעתי להחליף מידה הקבלה אבדה לי נאמר לי שלא ניתן להחליף ללא קבלה ( שזה בסדר ) ביקשתי מהם לשחזר קבלה הגעתי עם כרטיס האשראי שבו ביצעתי את הקנייה עם תאריך ושעה מדוייקים של הקנייה הפנו אותי חדירות הלקוחות בטענה שלא ניתן לבצע שיחזור קבלה פניתי לשירות הלקוחות ענתה לי פקידה מזעזעת ירדן שמה שסירבה למסור לי את שם משפחתה על מנת שאתלונן על היחס שקיבלתי ממנה תשובתה שלא ניתן לשחזר קבלה / חשבונית ושאם לא תהיה בידיי קבלה לא אוכל להחליף את הנעל כשאמרתי שזה יכול לקרות שקבלה אובדת נעלמת נרטבת נשרפת נתקלתי בסירוב נוקשה מה שאומר שאם מכל סיבה אין לי קבלה אני נשארת עם סחורה שלא טובה לי או שאני לא רוצה ... הנעל גדולה רק רציתי להחליף מידה לא בבקשתי כסף חזרה לא סיכוי אפילו לא פריט אחר האם מותר להם לסרב לשחזר לי קבלה ? ואם כן מדיניות ההחלפה במצב כזה שכן כולנו הני אדם וכולנו עלולים לטעות ולאבד את הקבלה ? אני לא מאמינה כמה אטימות היום אני מספרת על קנייה של כ 140 שח לפעמים קונים שם באלפי שקלים למה אין לי זכות להחליף מוצר אם הקבלה אבדה לי ? למה לא משחזרים ? מה החוק אומר בעניין ... תודה ❤
19/11/2019 22:52 מאיה קבלה / חשבונית שאבדה
20/11/2019 13:40 המועצה לצרכנות    re:קבלה / חשבונית שאבדה