חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

עיכוב הזמנה
מחבר:אורטל (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:18/11/2019
שעה:10:20:58

שלום רב,

בתאריך 21/10 ביצעתי הזמנה אינטרנטית ( 2 זוגות נעליים) מחברת קמדן אנד שוז. בחרתי שההזמנה תגיע לסניף חולון ועל פי הכתוב באתר החברה מתחייבת שההזמנה תגיע עד 10 ימי עסקים.
בתאריך 5/11 התקשרתי לשירות הלקוחות כמה פעמים בשעות הפעילות אך הם לא ענו וגם לא חזרו להודעה שהשארתי בתא הקולי.
בעמוד הפייסבוק פורסם כי ניתן ליצור קשר דרך וואטספ וגם שם כתבתי את הטענה שלי אך הם לא ענו. מכיוון שלא ענו לי בשתי האפשרויות שלחתי הודעה דרך הפייסבוק והנציגה שענתה לי טענה כי חל עיכוב של חברת השליחויות והיא תנסה לזרז את ההזמנה ואפילו נתנה לי קופון הנחה לקנייה הבאה. כעבור יום (11 ימי עסקים מיום ההזמנה) יצרו איתי קשר מסניף חולון שההזמנה הגיעה. מכיוון שהנני גרה בירושלים ואמי גרה בחולון ביקשתי ממנה להגיע לאסוף את ההזמנה. אמי הגיעה לחנות והמוכרת אמרה לה כי רק זוג אחד הגיע מתוך שניים (מה שלא נאמר לי בטלפון). המוכרת טענה כי לה אין דבר לעשות וכי עליי לפנות למוקד שירות הלקוחות, כאשר טענתי בפניה כי הם לא עונים היא אמרה לי שתפתח קריאה גם מצידה.
היום ניסיתי שוב מספר פעמים לתפוס את שירות הלקוחות אך הם לא עונים לטלפון וגם לא בוואטספ וגם לא בפייסבוק (מה שקודם ענו לי). שלחתי בקשה דרך האתר ליצור איתי קשר ואני כרגע ממתינה.
היום כעבור 19 ימי עסקים ההזמנה עדיין לא הגיעה במלואה ואין לי עם מי לדבר.
אשמח לדעת מה עליי לעשות.
תודה רבה.
18/11/2019 10:20 אורטל עיכוב הזמנה
18/11/2019 13:30 המועצה לצרכנות    re:עיכוב הזמנה