| ![]() |
| תקלה ברכב במסגרת אחריות | ||
| מחבר: | יוסי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 18/11/2019 | |
| שעה: | 09:54:43 | |
| שלום, אני רכשתי רכב (ג'יפ) שעדיין במסגרת 3 שנים אחריות - שמסתיימת בסוף החודש.
במהלך החצי שנה האחרונה הגעתי למוסך היבואן, ע"מ לתקן בעיה של (ריח דלק בנסיעה בשבילים בשטח) שבעיה זו מתרחשת לאחר שעתיים של נסיעה פחות או יותר. לצערי במוסך לא הצליחו לפתור את הבעיה, למרות שהחליפו לי כמה פעמים חלקים שקשורים למערכת הדלק. ניסיתי לברר בעצמי עם בעלים אחרים של ג'יפ כמו שלי (מאחר וזה קורה לעוד רכבים כמו שלי), האם ניתן לתקן/ להעלים את ריח הדלק בנסיעה - בצורה אחרת, ואכן נאמר לי (ע"י אדם בעל רכב שלי עם אותה בעיה כי הוא פתר את בעיית הריח ברכב ע"י העברה של צינור מאזור הדליפה לאחורי האוטו - כך שלא יריחו את הריח... וזה נעשה בצורה עצמאית - ולא מקצועית. כי הוא לא תיקן את הבעיה - הוא פשוט פתר את עניין הריח. חשבתי על כך עם עצמי והחלטתי להתפשר על כך - מאחר והייתי קרוב ל 7 פעמים במוסך לתקן בעיה זו - ולא הצליחו, (בזבזתי זמן רב ודלק - לחינם). לצערי אף ניסו להתנער ואמרו לי שהרכב תקין - ואני מאמץ אותו יותר מידי (להזכירכם - מדובר בג'יפ (רכב שטח)- וזה לא אמור לקרות - בטח בנסיעה בשבילים). בתמורה להתפשרות שלי - ביקשתי שיפצו אותי ב 2 טיפולים מהסיבה שהיבואן לא הצליח לפתור את הבעיה, ובתמורה לזה שאתפשר ואנסה לסדר אותה לבד (במקום שהיבואן יפתור את הבעיה בצורה מקצועית) - אך לצערי נענתי בשלילה. שאלתי היא מה אני יכול לעשות במצב כזה? ואיך אתם יכולים לעזור? תודה. | ||
| 18/11/2019 09:54 | יוסי |
תקלה ברכב במסגרת אחריות |
| 18/11/2019 13:16 | המועצה לצרכנות |
re:תקלה ברכב במסגרת אחריות |