| ![]() |
| אי אספקת סחורה / התקנה לקויה / אי מענה בשרות בית העסק | ||
| מחבר: | קרין (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 16/11/2019 | |
| שעה: | 21:30:24 | |
| שלום,
עם כניסתי לדירה חדשה הזמנתי בתחילת אוגוסט ארון הזזה מחברת ארונות מוכרת, שילמתי באשראי 2 תשלומים עלות של 2800+ ש״ח (כולל עלות האבזור פנים) + התחייבתי לשלם עלות למתקין עצמו במזומן 550 ש״ח ביום ההתקנה. ההתחייבות של בית העסק היתה לספק לי תוך 21 יום את הארון, תאריך ההתקנה שנקבע לי היה מעבר ל21 ימי העסקים שהובטח (ועוד רצו מועד מאוחר יותר שלא הסכמתי אליו) אך בשלב זה לפחות שמחתי שבקרוב יגיע הארון והעיקר שיותקן לפני החגים. ביום ההתקנה לאכזבתי גיליתי שאבזור הפנים לא נאסף מהמפעל ע״י המתקינים, שלקח להם מספר שכנועים להודות שהם הגיעו ללא כל החלקים, אך שיכנעו אותי שהכל בסדר והאבזור יימסר ויותקן בהמשך והם ימשיכו בעבודתם בינתיים. בנוסף טענו שהם הודיעו לשרות בדבר הנושא ועוד באותו יום השרות יתקשרו אליי לתאם התקנה נוספת של הפריטים החסרים. למרבה אכזבתי הם עשו טעות בהתקנה של הארון ויצאתי מאוד לא מרוצה מהתוצר שקיבלתי ללא אפשרות תיקון הטעות שלהם + ללא האבזור החסר. למורת רוחי לאחר סיום ההתקנה שילמתי להם את עלות התקנת הארון בקיזוז עלות התקנת אבזור הפנים שהרי את האבזור לא קיבלתי (בחנות בעת הקניה נמסר לי מראש מהי תוספת עלות לכל אבזור פנים שעליי להוסיף למתקין). המתקין משום מה לא ידע על מה משלמים לו. לאחר חילופי דברים וכעס מצד המתקין ולאחר ששילמתי לו 500 שח אציין כי למרות בקשתי לא נמסרה לי ממנו כל חשבונית/קבלה על התשלום שהוא קיבל לידיו. באותו יום ובמהלך כל זמן ההתקנה ניסיתי להשיג את השרות של העסק והחנות ללא מענה, במשך כל אותו השבוע התקשרתי **עשרות** פעמים ולא נעניתי בקו אפילו פעם אחת פרט לכאשר התקשרתי לחנות שממנה הזמנתי את הארון עצמו ודרשתי שייקשרו אותי לשרות לגבי ההתקנה ומתי אקבל את האבזור החסר ששילמתי עליו. רק אז ענו לי (ללא שום התנצלות) והבטיחו שיחזרו אליי. זה לא קרה. כל תקופת החגים ניסיתי להשיג אותם בימים שהם עבדו ללא הואיל. לאחר למעלה מחודש בתום החגים נעניתי פעם אחת בשרות ושמעו את תלונתי והבטיחו שיחזור אליי מנהל עבודה יספק לי הסברים לגבי ההתקנה הלקויה והחסרים שמגיעים לי. לא קרה. עברו למעלה משבועיים מאז אותה שיחה ואף אחד לא חיפש אותי ואני כבר ויתרתי בלקבל מענה ופיצוי על העוגמה בלרדוף אחריהם.. טרם הגשתי תלונה כתובה בבית העסק או ברשתות חברתיות כי בהתחלה חשבתי שזה ייפתר בדרכי נעם ורצון טוב שלהם לספק את הלקוחות שלהם. בדרישתי אליהם דרשתי שיחליפו לי כל חלק בארון שנדרש בשביל לתקן את הטעות של המתקין הקודם (גם אם מדובר בפירוק הארון) + יספקו לי את אבזור הפנים ששילמתי עליו לפני למעלה מחודשיים!! האם יש פה מקום להגיש תלונה דרככם? האם דרישתי מוצדקת? האם מגיע לי פיצוי על המוצר שהתקבל ועוגמת הנפש בסחבת מולם? האם הם או המתקין היה אמור לספק לי קבלה על ביצוע העבודה?.. מעבר לחשבונית שיש ברשותי על עלות הארון? מדובר בסכום לא מבוטל עבורי בקניית מוצר שכזה ואני ממש מתחרטת שרכשתי אצלהם מוצר לאחר קבלת שירות מזלזל ואטום שכזה. אציין כי אם הייתי יודעת שזה יהיה המקרה הייתי מסרבת לקבל את המוצר מלכתחילה אבל הוא כרגע אצלי עומד למעלה מחודש (למעט מדף שלא הותקן ואבזור הפנים שלא קיבלתי) ואני רק רוצה לסיים את ההתנהלות מולם. האחריות הינה שנה עם הארון + כ9 שנים על הצירים וכו׳ אודה למענה כיצד לפעול הלאה, | ||
| 16/11/2019 21:30 | קרין |
אי אספקת סחורה / התקנה לקויה / אי מענה בשרות בית העסק |
| 17/11/2019 13:50 | המועצה לצרכנות |
re:אי אספקת סחורה / התקנה לקויה / אי מענה בשרות בית העסק |