| מחבר: | דודי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 14/11/2019 |
| שעה: | 17:04:05 |
|
לפני כחצי שנה רכשתי מזרון ומספר פעמים קבעו אספקה ע"י שליחת SMS בטווח של 4 (בדר"כ בין 11:00 ל 15:00) שעות ביום מסויים אך לא הגיעו.
בנוסף, לאחר האספקה המיוחלת שנדחתה כמעט כחודש מהמועד המקורי,
המזרון הגיע תקול (עקום ועם קרעים בבד) וגם לא תוקן כמו שצריך מספר פעמים. בכל פעם שהיו צריכים להגיע לקחת את המזרון ולהחזיר אותו מתוקן, קבעו לי ע"י הודעת SMS שוב בטווחים של 4 שעות באמצע היום וגם מספר פעמים לא הגיעו. בכל פעם שהייתי מתקשר לשרות הלקוחות הייתי ממתין על הקו יותר מחצי שעה ולנציגה אף פעם לא היה טווח שעות יותר מדוייק. באחד המקרים, גם כשהתקשרתי ביום האפסקה כשעה לפני תום טווח השעות, הנציגה אמרה שהמובילים כנראה בדרך ושאחכה להם, אך כמובן לא הגיעו.
מיותר לציין שבכל פעם שקבעו לי אספקה הייתי צריך לקחת יום חופש, או חצי יום חופש בשביל להיות בבית בזמנים שנקבעו (11 ל 15 או 9 ל 13).
האם חוק הטכנאים שקובע טווח זמנים של שעתיים ופיצוי במקרה של אי הגעה מתאים למקרה זה? האם יש הבדל בין התקופה שלפני האספקה הראשונה לבין תקופת ה"אחריות" שבה לקחו את המזרון לתיקונים?
ברצוני גם לציין ששלחתי מכתב לחברה ווידאתי בשרות הלקוחות שהגיע אליהם, אך לא קיבלתי כל תגובה.
|
|
|