| מחבר: | עדן (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 12/11/2019 |
| שעה: | 19:54:54 |
|
האם אני יכולה לבטל עיסקה ש- 14 יום עברו מההרשמה ללימודי מקצוע כי האנשים/ המנהלים של המכללה הרעיפו עליי לחץ שכדאי לי להרשם כי אחר כך אני לא אלמד כי עכשיו אני בת שמונה עשרה ושזה לימודים זולים וקלים (שמבחינתי הם לא קלים) ובקשתי החזר כספי עוד לפני שעברו 14 יום מהעיסקה והם לחצו עליי ודיברו יפה שאני אשלם ללימודים ואתחיל אותם, ואני בתמימותי ובהיותי בת שמונה עשרה בהתחלה התעקשתי שיחזירו לי את ה- 930 שח מתוך 9300 שח אפילו אם יקחו לי 300 שח לדמי רישום ונציג אחד מהעובדים אמר לי: "אל תידאגי זה בטיפול יחזירו לך את הכסף" וניתק מיד, אחרי כמה זמן מתקשרת אליי המנהלת של המכללה ואומרת לי שאני כמו אחותה ושכדאי לי ללמוד ושהיא תעשה לי הנחה יותר ממה שיש לי עכשיו (במקום 9300 שח 8550 שח) ובסוף הקשבתי להם והתחלתי ללמוד, הייתי בשניי שיעורים שיעור אחד לא למדנו כל כך כי הסבירו לנו מה הולך להיות בעשרים מפגשים הבאים ובשיעור השני זה כבר לא היה בשבילי והלימודים לא מצאו חן בעיניי ואז היה את תקופת החגים של ראש השנה ויום כיפור והם לא עבדו אז התקשרתי למזכירות אחרי יום כיפור בשביל לבטל את העיסקה ובקשתי שיעבירו אותי למנהלת והיא לא נכחה באותו היום, ובאותו יום למרות שבקשתי לבטל הם הורידו לי מהחשבון עוד מאה שקלים וביקשתי החזר כספי אחרי החגים והמנהלת אמרה לי: "אף אחד לא אמר לי שרצית לדבר איתי, לא קיבלתי שום הודעה", אמרו לי שאני לא יכולה לקבל החזר כספי ושבימקום זה אני יכולה לאמיר את זה למקצועות אחרים או להקפיא את זה ולבוא ללמוד בזמן אחר (בזמן שאני לא מעוניינת להמשיך ללמוד אצלם..) פתאום שינו אליי את הגישה שלהם, כבר לא זיהיתי אותם בטלפון מרוב שצורת התנהלות הדיבור שלהם הייתה אחרת..
אני מרגישה לרימו אותי!!
מה אפשר לעשות בנידון? אשמח לתשובה, בתודה מראש! |
|
|