| ![]() |
| איך להגיש תלונה ולקבל את הכסף שלי בחזרה | ||
| מחבר: | מאיה יעקובי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 12/11/2019 | |
| שעה: | 14:12:27 | |
| צהריים טובים,
לפני כ 3 שבועות בן זוגי הזמין לי מתנה ליום הולדתי- צמיד יהלומים מאחד האתרים בבורסה. הוא שוחח עם נציגה שלהם בטלפון, התכתבו בוואטס אפ, היא שלחה לו דוגמא של צמיד מסוים כאשר הוא ביקש להוריד במספר היהלומים מפאת חוסר תקציב. בן זוגי לא ראה פיזית באף שלב את התכשיט. וגם אם היה מגיע לחנות הצמיד לא נמצא במלאי גם ככה הם שולחים את זה לצורף שמכין ומגיעה לאחר מספר ימים. לאחר כשבוע כאשר הלך לאסוף את הצמיד שמעולם לא ראה- התאכזב וביקשנו החזר כספי (לפי מה שרשום להם באתר ניתן לעשות החזר לפי החוק בתכשיטים שלא עולים על 3000 שח תוך יומיים מקבלת ההזמנה. הצמיד עלה 1800 שקל ולכן לא הייתה סיבה שלא יבטלו. הם לא היו מוכנים לבטל לנו, נפגשתי עם המנהל עצמו, אמר שמדובר בשינוי והזמנה מיוחדת ועל כן לא מגיע לנו החזר כספי למרות שהפצרתי בו מספר פעמים שלפי החוק מגיע לנו. הוא אמר שלא ואמר שאפשר להחליף. הסכמתי לזה אחרי שלא הותיר לי ברירה- הזמנתי צמיד חדש שהבטיחו לי שיגיע עד כשבוע והוסיף עוד 500 שקל לצמיד החדש. עבר מעל לשבועיים, כאשר כל השבוע הבטיחו לי שהצמיד יגיע באותו יום. אף אחד לא יצר איתי קשר- דיברתי עכשיו עם המנהל טלפונית, הסביר שקרתה טעות ולכן הצמיד לא הגיע וזה ייקח זמן. אמרתי לו שאני רוצה את הכסף בחזרה ושיניח לנו. אמר שלא יקרה- אין כסף בחזרה וזה המצב. מה אני אמורה לעשות? | ||
| 12/11/2019 14:12 | מאיה יעקובי |
איך להגיש תלונה ולקבל את הכסף שלי בחזרה |