| מחבר: | רונית (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 07/11/2019 |
| שעה: | 11:25:21 |
|
שלום רב,
כבר פניתי אליכם בעבר, אך ללא יותר מדי פרטים.
כעת זה יותר מפורט (מתנצלת על האורך).
בחודש פברואר 2018 ביצענו הזמנה גדולה של מוצרי חשמל (מס. הזמנה 605743) בחנות א.ל.מ. שבעפולה, וזאת לקראת מעבר לדירה החדשה שהייתה אז בבניה. את ההזמנה ביצענו מראש ושילמנו כ-95 אחוזים מסך ההזמנה (18 אלף ש"ח לצורך העניין). שילמנו בכרטיס אשראי של מזרחי טפחות והובטחה לנו הנחה של 5 אחוזים בשל כך. ראינו בפירוט כ"א כי לא זוכינו בהנחה, שלחנו את הפירוט לא.ל.מ. והם בתורם שלחו לנו צ'ק ע"ס 900 ש"ח. בחודש דצמבר אותה שנה הגענו שוב לחנות כדי להשלים את ההזמנה, חלק מהמוצרים החלפנו מאחר ועבר זמן ואותם דגמים התחלתיים כבר לא היו. כמו כן גם הוספנו להזמנה עוד מוצר או שניים. השלמנו את התשלום כפי שהתבקשנו ע"י מנהל החנות (רמי) והוא בתורו תוך כדי התשלום תיאם הכל טלפונית מול הנהלת חשבונות של החנות (כך הוא הסביר). סיכמנו שנתאם הספקת המוצרים בחודשיים הקרובים. בחודש פברואר 2019 סיפקו לנו את המוצרים (בינתיים החלפנו עוד מוצר לצבע שונה והוספנו את התשלום הנדרש). היינו מרוצים עד מעל הראש, כי כל מה שסיכמנו קיבלנו בהתאם למה שהוזמן.
לפני כחודשיים בעלי קיבל טלפון ממישהו בשם מאיר מהמשרדיים הראשיים של החנות בתלונה על כך שאנו חייבים להשלים שלום של 900 ש"ח. בעלי אמר ששילמנו כל מה שהתבקשנו והוא לא מבין במה מדובר. בינתיים לפני כשבוע אותו מאיר חזר לבעלי שוב, ואמר שאנו חייבים להשלים את התשלום, אחרת איים בהפנייה למחלקה המשפטית. יש לציין בכל הסיפור הזה שלפני כשבועיים התברכנו בלידת בן במשפחתנו ובעלי ואני, מן הסתם עסוקים קצת בדברים חשובים אחרים.
יחד עם זאת, ביום שני האחרון 4.11 אני פניתי בנושא זה לחנות בעפולה ושוחחתי עם בחור בשם אדי שדרכו ביצענו את כל ההזמנה מלחתחילה. הוא לא ידע במה מדובר.
בסופו של דבר קיבלתי טלפון של מישהי בשם אביבית מהנהלת חשבונות ושוחחתי עמה. היא הקריאה לי את הפריטים ואת המחירים והסבירה שבעת התשלום, הם עשו לנו הנחה של 900 ש"ח בטעות, כביכול לא שמו לב שכבר קיבלנו אותה לפני כן.
יש לציין, כי לנו זה לא נאמר, אחרת היינו מתריעים על כך בפניהם. היא הוסיפה, כי זה נמשך כבר מדצמר והיינו צריכים כבר מזמן לשלם את זה, כי עכשיו זה בטיפול של עורך דין ואמן נצטרך לשלם גם הוצאות עו"ד. אני מדגישה, כי פעם ראשונה פנו אלינו בנושא לפני כחודשיים אולי שלושה, לא בטוחה.
בכל מקרה, אמרתי שאנו נשלם כל מה שאנו חייבים בהתאם לחוק, רק אני מבקשת לקבל את זה כתוב וכל מה שהיא הקריאה לי גם כן, על מנת שאוכל לקבל יעוץ משפטי בנושא. היא אמרה שמאיר ממחלקה המשפטית ישלח לי את זה אך טרם קיבלתי משהו. זה היום השלישי שאני מנסה לקבל את החומר במייל, אבל לא שולחים לי.
המייל שלי הוא ronitroit@gmail.com
ממתינה לתשובתכם,
בברכה,
רונית רויט. |
|
|