| מחבר: | ענבל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 10/11/2019 |
| שעה: | 10:51:20 |
|
לפני כחצי שנה רכשנו ממשווק (כנראה זכיין, כי הוא גוף עסקי נפרד מהיצרן) של חברה גדולה דלתות פנים לבית בבניה. כנהוג, הגיעו למדידות לפני הייצור והאספקה. כשהגיעו להתקין, המתקין ראה שהמשקוף של דלת הממ"ד עקום (תקלה ביציקת הבטון) כך שאין אפשרות להתקין שם דלת פנים. במקרה הדלת עצמה הייתה לקויה, אז הספק החזיר אותה ליצרן בתואנה שהיא לקויה. מול המשווק הגעתי להסכמה שאקבל זיכוי להזמנת דלת אחרת, למרות שמבחינת היצרן הוא היה מייצר שוב את הדלת שהגיעה לקויה. לאחר מחשבה, הבנתי שאין לי צורך בשום דלת אחרת. על כן אני מצפה לקבל החזר כספי. המשווק החזיר לי את תשובת היצרן שאין אישור להחזר כספי, ואמר שהוא מבין אותי אבל החברה הזאת קשה למיקוח. אני טענתי שהגיע מודד, ומבחינתי הוא היה צריך לעלות בעצמו על בעיית המשקוף העקום. מבחינתם זה לא דבר שניתן למצוא במדידות כפי שהן מבוצעות, ושהקבלן שעשה טעות ביציקה צריך לתת את הדין על זה (והקבלן הוא בעלי).
אז רגע לפני שאני נכנעת ומזמינה מהמשווק מוצר אחר שאני לא ככ צריכה, ואצטרך אף להוסיף כסף (הוא מוכר לא רק דלתות), מתוך אילוץ, כדי שהכסף שלי לא ילך לפח, אשמח לדעת האם הצדק איתי ואני זכאית להחזר כספי מהיצרן כיוון שבסופו של דבר הם ייצרו לי לפי מידה אמנם, אבל מוצר תקול וקיבלו אותו חזרה. או מהמשווק, כי המדידות שהוא ביצע לא זיהו תקלה בבניה שלי. אודה להתייחסותכם. |
|
|