חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חברת פרטנר לא מוכנה לתת לי אפשרות לעבור לחברה אחרת
מחבר:יקיר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:09/11/2019
שעה:19:46:12

לאחר שמספר חודשים אני מנסה לקבל מחברת פרטנר זיכויים על התקוםה של התקלה שהייתה לי מחודש 2 עד חודש 9 אז החלטתי שאני רוצה לעבור לחברת פלאפון מאחר החברת פרטנר אמרה שמעכשון אני לא יקבל אף זיכויי על אף דבר אפילו עים היה טעויות או שגיות 2 נתנו לי קופן של 100 שקל בימקום 400 שקל שהייתי אמור לקבל בחודש 6 על התקוםה של התקלה ישראל המנהל המוקד אמר שזה מה שהחברה מוכנה לתת לך כדי לקבל זיכוי כספי יש ליפנות לפניות הציבור אין מענה כלל והחברה אמרה לי שעים אני יעזוב אותם אני ישלם קנס של 70 אלף שקל החברה אמרה ביגלל שאני נכה אז הזכיויות שיש לי כצרכן לא תקף לגביי והחברה תחליט עים אני יעזוב ללא קנס או עים קנס חברת פרטנר יודעת שאני לא יכול להישתמש בקופן של ה100 שקל מאחר והכסף שיש לי זה לטיפולים שאני עבור ביגלל המחלת הסרטן שיש לי והמנהל המוקד אמר לי מקסימום על תילך לטיפולים ובוא תיקנה מכשיר חדש אמרתי לו אין לי כסף ליקנות במכה 1 או בתשלומים בתשלומים החברה לא מוכנה יותר לימכור חי ביגלל הסרון שיש לי וביגלל שבעבר הגשתי נגד החברה תלונה על זה שביטלו לי את אחריות היצרן על המכשירים שקניתי ובוטל סתם ביגלל ויכח שהיה חי עים מנהלי המוקד החברה זו שבחודש 8 בואו עליי עים מידע מוזר ומשונה ולא הסכימו ליבדוק את הטענה שלי אין לי לצעריי תקציב לעורך דין כדי לטפל בחברה והחברה יודעת את זה אני מספר את הסיפור שלי כדי שתדעו אתם המועצה לצרכנות שפרטנר עושה מה שבא לה ואני כן דיוחתי לחברה על התקופה של התקלה והם לא חזרו עליי ואני מנסה לחייג ולא מצליח כלל אין לי לאן ליפנות עים תוכלו לעזור לי יש פניות כבר שהגשתי והקלטות שיחה כמובן גם לגבי איומים שקיבלתי מהחברה וכול נה שאמרתי זה אמת
9/11/2019 19:46 יקיר חברת פרטנר לא מוכנה לתת לי אפשרות לעבור לחברה אחרת