| ![]() |
| ביטול עיסקה | ||
| מחבר: | עדן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 07/11/2019 | |
| שעה: | 14:51:15 | |
| אני וחברתי, טופלנו אצל קוסמטיקאית פרטית אשר עושה טיפולי לייזר להורדת שיער, קבענו איתה מחיר גלובאלי מראש ללא הגבלת טיפולים וזה התאים לנו כי היינו תלמידות ולא עבדנו כל כך וכעבור ארבעה טיפולים, הקוסמטיקאית החליטה שזה לא משתלם לה והיא אמרה לנו שהיא תחזיר לנו את הכסף או שנעשה עשרה טיפולים במחיר שקבענו מההתחלה. חברתי אמרה לקוסמטיקאית שזה לא הגיוני שהיא תעשה דבר כזה כי קבענו מראש על מחיר מסויים ופתאום היא תשנה את דעתה וזו הייתה ההחלתה שלה אם אנחנו רוצות או לא אז אני וחברתי חשבנו על זה ואמרנו שזה מחיר בסדר ומקסימום אם נצטרך נשלם על עוד שתיי טיפולים וזהו, ואז הגענו לקליניקה שלה והיא אמרה לנו: " יודעות מה בגלל שקבענו מראש אז אני יפנק אתכן בשתיים עשרה טיפולים" אז אמרנו בסדר.
עוד דבר שקרה אחרי המקרה הזה, חברתי הביאה לקוסמטיקאית לקוחות ואחת מהן כנראה לא שילמה לקוסמטיקאית בזמן, אז הקוסמטיקאית פנתה אליי ואל חברתי ואמרה לנו שהיא לא תקבל אותנו עד שהלקוחה שחברתי הביאה לה לא תשלם לה, ושהיא תוציא לה מכתב מעורך דין על גניבה וחברה שלי אמרה לקוסמטיקאית שזה לא קשור אלינו ושזה לא בעיה שלנו ושתעשה חוזים עם הלקוחות שלה אם היא לא יודעת להתנהל ושהיא הפסידה שתיי לקוחות. ואני ניסיתי להסביר לקוסמטיקאית שאין קשר ללקוחה שחברה שלי הביאה לה אליי והיא אמרה לי:" חברה שלכם חייבת לי 600 ש"ח לא אמא שלה ולא היא מוכנות לשלם לי את הכסף, הבנתי שהיא כן קשורה גם אלייך אני לא מאמינה שחברה שלך משתפת איתם פעולה, את ילדה מקסימה אבל עד שהיא לא מחזירה לי את הכסף אני באמת לא יכולה לקבל אותך". (האמא של הלקוחה שלא שילמה אמרה לה שהיא תשלם כל מה שצריך). הקוסמטיקאית אמרה: "כשהיא תשלם לי אני אקבל אותך בשמחה ובאהבה". "איך חברה שלך מכירה אותך בכלל? היא לא אמורה להיות דתיה ואחרי יום כיפור?". והיא מוסיפה: "אני פשוט בהלם מכל הסיפור הזה בחיים לא קרה לי דבר כזה, תגידי לה כבר שעורך דין ישלח מכתב ואני לא אוותר לה על זה". מה אני וחברתי אמורות לעשות? כי הבאנו שאסור לקוסמטיקאית לא לקבל אותנו בגלל דבר כזה. מה בגלל כל דבר קטן היא תגיד לנו אני לא אקבל אתכן? | ||
| 7/11/2019 14:51 | עדן |
ביטול עיסקה |
| 10/11/2019 13:22 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עיסקה |