| מחבר: | miti (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 07/11/2019 |
| שעה: | 13:31:11 |
|
שלום רב ,
נעשתה הזמנה של אביזרי אינסטלציה ואריחים בין היתר נכלל בהזמנה כיור חרס עבור מטבח חדש , הכיור לא הוזמן וסופק בהובלה הראשונית של כלל המוצרים שנרכשו , לאחר השלמת בניית המטבח לא כולל שיש , חברת השיש ביקשה שאשלח את הכיור לצורך חיתוך להתקנה שטוחה , יצרתי עם החברה שהזמנתי ממנה את הכיור בכדי לתאם הובלה ישירה לחברת השיש , כמו כן יצרתי קשר עם חברת השיש וביקשתי שיצלמו את הכיור כשיגיע (בעל החברה סרב ואמר שמגיעים לו יותר מדי כיורים ) , החיתוך של השיש נעשה ורק כשהגיעו להתקנה השיש למטבח החדש נודע לי שהגיע כיור גרניט שבכלל לא הזמנתי , יצרתי קשר עם אחד מבעלי החנות והלנתי על הנזק וביקשתי פתרון , בשיחה הטלפונית ב- 28 וב-29 לאוגוסט 2019 , בעל העסק ביקש שאגיע במקום לדבר בטלפון, ואחזיר לו את הכיור.
ב-11.9.19 הגעתי אליהם , החזרתי להם את הכיור וזוכיתי עליו ועל 2 אריחים שהגיעו אליי גם בטעות בנוסף שילמתי את היתרה הקיימת(על תוספות) על סך העסקה .הסברתי לבעל העסק שאיני יודע את היקף הנזק המלא בעקבות האספקה השגויה באופן מסביר פנים ביקשתי להסדיר את העניין בנועם, הסברתי לו שנאמר לי על ידי יצרן השיש שאאלץ להחליף את השיש כולו , ואכן גם בעל העסק אישר את דבריו באותה הפגישה) , ב-12 לספטמבר העברתי לו בדוא"ל את היקף הנזק ללא סכומי עלויות ואחריות על מספר מוצרים נוספים שהיה בהם ליקוי , בעל העסק בתשובה הכחיש את כל דבריי ומסרב לפצות על הנזק בשיש ומסרב לתת שירות ואחריות על כל מה שרכשתי דרכו , טענתו שזוכיתי על הכיור ועל האריחים שקיבלתי בטעות והוא פעל לפנים משורת הדין . האם מבחינת חוק הוא צריך לשאת באחריות בעניין האספקה השגויה ולפצות אותי על עלויות השיש?
תודה מראש. |
|
|