| מחבר: | ג'סיקה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 03/11/2019 |
| שעה: | 12:54:50 |
|
| שבוע טוב, הייתי רוצה להתייעץ אתכם לגבי נושא מסויים. ב 12/8 רכשנו מוואלה שופס מקפיא האייר, שסופק ב 19/08. בהתחלה הכל היה תקין, אך לאחר כשבועיים המקפיא התחיל לייצר קרח רב בין המגירות, במיוחד בחלק העליון. לצערי הרב, סמוך לאותה התקופה, שני הוריי התאשפזו זה אחר זה בבתי חולים (כמובן שיש בידיי אסמכתאות ואישורים ועל כך), ואי לכך לא יכלתי לטפל בנושא המקפיא, ואז התחילו החגים מה שגם דחה את נושא הטיפול. מיד לאחר סיום החגים, פניתי אליהם והסברתי את התקלה. הם נתנו לי טלפון של נותן השירות, ניופאן, על מנת לתאם טכנאי שיתן חוות דעת. כאשר הגיע הטכנאי הוא אמר שיש להחליף תרמוסטט שכנראה הוא מקור הבעיה ולראות האם זה יפתור את הבעיה. להגיד את האמת, זה די צרם לי כי המוצר חדש, ונקנה ממיטב כספינו, אז ישר להתחיל החלפת חלקים ותיקונים לאחר שימוש מינימאלי בו נראה לי לא סביר. הוא טען שאך ורק עד לשבועיים ניתן להחליף מוצר חשמל, אך האם אין מקרים יוצאים מן הכלל? בהתחשב בשני אשפוזים, למעלה מחודש של חגים וכו'? האם יש לי מה לעשות בנדון או שבלית ברירה עליי להסכים לתיקון? אשמח לעזרתכם במהרה כי עליי להחזיר להם תשובה לגבי מה לעשות. בתודה מראש |
|
|