חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חיוב שנעשה ללא חוזה מטעם ''הדס פתרונות סינון'' ומשם זה רק ניהיה יותר גרוע
מחבר:סאני (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:02/11/2019
שעה:23:14:40

קניתי מכונת מיני בר השייכת לחברת ''הדס פתרונות סינון''. יש לציין כי המכונה עצמה נרכשה בחנות הום סנטר. התקשרתי לחברת ''הדס פתרונות סינון'' והזמנתי מטעמם טכנאי לשם התקנת המיני בר בסך 200 ש''ח ששולמו מראש דרך הטלפון עם נציג שירות. בתאריך 2.6 .הטכנאי שהגיע אכן התקין את המכונה בבייתי והמליץ לי באותו יום על מסלול במשך 3 שנים כל חודש 60 ש''ח הכולל אחריות על המכונה,וכל חצי שנה החלפת מסננים ומנורות UV וכו' ושכן ה200 ש''ח יתקזזו עם המסלול .הסכמתי לעסקה ,הוא התקין לי את המסננים במקום ונתתי את פרטי האשראי ואמר שאקבל את החוזה בהמשך.
יש לציין שעד היום לא קיבלתי את החוזה(ועד היום חוייבתי ב300 ש''ח שאני משלמת לחינם כניראה וגם חוייבתי ב200 ש''ח שלא התקזזו כפי שהבטיח הטכנאי),ומסתבר שאיני מופיעה כלקוחה במערכת שלהם למרות ששלחתי להם את פרטי החיוב(שמופיע הוראת קבע של 3 שנים בכל חודש 60 ש''ח). פניתי המון פעמים לנציגים בכדי להסדיר את החוזה או לנסות לפנות למחלקת הכספים כדי לאתר את העסקה והתשובות היו זה ''בטיפול'' ואנחנו נחזור אלייך מה שעד כה לא קרה ואני מקבלת במשך חודש את אותה התשובה.

מאחר ואיבדתי את האמון בחברה ביקשתי לבטל את העסקה ופשוט לסיים את השירות והתשובות היו זה בטיפול ואנחנו נחזור אלייך. הרגשתי חסרת אונים כבר שפשוט גובים ממני כסף ולא מעוניינים לטפל.

ב9.10 בבוקר של כיפור קמתי למראה הצפה נוראי בבית בגלל המסננים שהותקנו לי מטעם '' הדס פתרונות סינון'', יום אחרי התקשרתי לחברה מאוכזבת שעכשיו כשאין לי אפילו חוזה למרות שהם גובים ממני כסף ובמקרה חירום שכזה שאני צריכה אחריות תיקון על המכונה כרגיל התשובה הייתה זה בטיפול וזה ילך למנהלת ואנחנו נחזור אלייך ,מה שלא קרה עד כה...

יש לציין כי יש בידי הוכחות של הקלטות, מכתבי פקסים שנשלחו וכן חשבונית 200 ש''ח של ההתקנה ,ותצלומים וסרטונים מיום ההצפה ,חוץ מהחוזה שלא קיבלתי עד כה.
אני מעוניינת לתבוע את החברה על חוסר מענה ועוגמת נפש, על ההצפה שנגרמה וכן על חיוב ללא חוזה. איני מצליחה להגיע איתם אפילו להסדר, אין פשוט עם מי לדבר ,אני מרגישה שרימו אותי פשוט.

אשמח לעזרה וייעוץ בנושא שכזה
תודה!

2/11/2019 23:14 סאני חיוב שנעשה ללא חוזה מטעם ''הדס פתרונות סינון'' ומשם זה רק ניהיה יותר גרוע
2/11/2019 23:26 סאני    re:חיוב שנעשה ללא חוזה מטעם ''הדס פתרונות סינון'' ומשם זה רק ניהיה יותר גרוע
4/11/2019 11:14 המועצה לצרכנות       re:re:חיוב שנעשה ללא חוזה מטעם ''הדס פתרונות סינון'' ומשם זה רק ניהיה יותר גרוע
4/11/2019 18:02 סאני          re:re:חיוב שנעשה ללא חוזה מטעם ''הדס פתרונות סינון'' ומשם זה רק ניהיה יותר גרוע
4/11/2019 18:11 סאני             re:re:re:חיוב שנעשה ללא חוזה מטעם ''הדס פתרונות סינון'' ומשם זה רק ניהיה יותר גרוע
5/11/2019 14:18 המועצה לצרכנות                re:re:re:חיוב שנעשה ללא חוזה מטעם ''הדס פתרונות סינון'' ומשם זה רק ניהיה יותר גרוע