| ![]() |
| בירור לגבי סעיף בחוזה אולם אירועים | ||
| מחבר: | שירלי א (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 29/10/2019 | |
| שעה: | 22:44:31 | |
| שלום רב אני ובן זוגי סגרנו חתונה באולם אירועים לפני 7 8 חודשים במעמד החוזה נאמר בעפ על תשלום נוסף על תאורה והגברה ועל דמי מזיגה במידה ולא לוקחים בר מהאולם
בחוזה מופיעה עוד סעיף של עיצוב ומנוסח כך " ידוע למזמין ש____(שם האולם) מציעה שירותי עיצוב פנים וחוץ וחל איסור להכנסת שירותי עיצוב חיצוניים , אחרת ישא הלקוח בפיצוי מוסכם ותשלום בסך 3500 שח" מס שאלות :האם במעמד חוזה לא צריך להיות גילוי נאות מבעל העסק? זה החוזה הראשון שסגרתי בחיים בסכומים כאלו גדולים והיימו בבתרגשות שפספסנו את הסעיף אומנם רשום בחוזה אך גם תאורה והגברה ודמי מזיגה שציינו בפני בעפ גם . תשלום על עיצוב נסגר בערך חודש וחצי חודשיים לפני החתונה ככה עם בן אדם שאחראי על זה היה לנו פגישה איתו ולא הגעני להסכם לא אהבנו את מה שהציע וגם הציע בסכומים אסטרונומים שלא עומדים בו ורק המעצב בעצם הביא בפנינו שאין אפשרות להביא מעצב חיצוני ואם לא נשלם קנס זה אומר שהאולם העמיד אותנו בין הפטיש לסדןמצד אחד החתים אותו על חוזה מצד שני מעצב שרוצה סכומים שאנחנו לא יכוחים להרשות לעצמנו לשלם לאחר שאמרתי שאני יעצב בעצמי אמרו לי שיש באפשרותי להביא רק עציצי תבלין ושאלתי למה אני לא מביאה שירות עיצוב חיצוני או מביאה מעצב אחר אלא קונה בעצמי מה זה משנה עם קונה מביאה ומסדרת בשולחנות בעצמי עציצי תבלין שקניתי בעצמי או פמוטים זה אומר שמישהו מטצלי מלווה ישים על השולחנות בעצמו אך טוענים שגם את זה אסור האם הסעיף שציטטתי לכם למעלה תקין מבחינת האולם שאוסר עליי לעצב בעצמי האם יש עילה לתביעה החתונה עוד שבוע וחצי וכרגע לא רק שהם מונעים ממני להתרגש ולשמוח הם גם תוקעים אותי באמצע אשמח למענה מהיר תודה מראש | ||
| 29/10/2019 22:44 | שירלי א |
בירור לגבי סעיף בחוזה אולם אירועים |
| 31/10/2019 11:51 | המועצה לצרכנות |
re:בירור לגבי סעיף בחוזה אולם אירועים |