| ![]() |
| פלאפון וביטול עסקה - אשמח לקבל תשובה | ||
| מחבר: | רינת ניסנוב (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 29/10/2019 | |
| שעה: | 00:10:51 | |
| שלום וברכה!!
1. קניתי פלאפון לפני חצי שנה, והיו כמה פעמים שהיה בעיה בסוללה, והסוללה נכבתה ב30 אחוז כמה פעמים תוך כדי שיחה ולא רק בשיחה. ורציתי ללכת לתקן או שיחלפו לי סוללה ועוד כל מיני דברים שהיו בטלפון. ובחנות הם אומרים שבועיים תיקון במקרה הטוב ולא נותנים לי פלאפון חלופי. האם זה בסדר, או שהם צריכים להביא לי פלאפון חלופי בגלל שיש לי גם את האחריות ולא עבר שנה מאז הקניה?? 2. קניתי בגד והחזרתי אותו לחנות אחרי יום, אם תוויות וכל התנאים כדי שאני יהיה זכאית לביטול העסקה. המוכרת טענה שאני צריכה לשלם דמי ביטול על העסקה 7% אמרתי לה שלא היה כתוב בקבלה כלום ובשלט שבחנות היה כתוב תוך יומיים ושהסכום מעל 50 ש"ח. אבל לא פירטו את דמי ביטול ואפילו לא הזכירו את זה. אז היא אמרה לא משנה בגלל ששילמת בכרטיס אשראי זה 7% אפילו אם לא כתבנו זב ידוע זה החוק. אבל לא ידעתי שהיא צריכה להוכיח לי את עמלת הסליקה בגלל שהיא לקחה עוד תוספת של 2% ומה היא צריכה להראות כדי שאני ידע שזה בסדר?? השאלה היא: אם זה בסדר שהיא הורידה לי בכלל דמי ביטול בגלל שלא צויין לא בקבלה ולא בשלט. וגם אם זה בסדר שזה 7% ולא 5% . וגם בגלל שהיא רצתה להוריד לי דמי ביטול אמרתי שתביא לי זיכוי היא אמרה בגלל שלא עבר יומיים אני לא יכולה להביא לך זיכוי רק החזר. היא יכלה להביא לי זיכוי או שלא??? תודה רבה!!! | ||
| 29/10/2019 00:10 | רינת ניסנוב |
פלאפון וביטול עסקה - אשמח לקבל תשובה |
| 30/10/2019 09:34 | המועצה לצרכנות |
re:פלאפון וביטול עסקה - אשמח לקבל תשובה |