חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מכרו לי נסח טאבו באתר שמתחזה לאתר הטאבו במחיר מופקע של 233 שח
מחבר:אודי יאן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:28/10/2019
שעה:21:05:34

פשוט לא יאמן מה שקרה לי עכשיו, נכנסתי לגוגל להוריד נסח טאבו שעולה 15 שח, הגעתי לאתר טאבו ישיר והייתי בטוח שהגעתי למקום הנכון! האתר היה בעמוד הראשון בשורה הראשונה ונקרא "טאבו ישיר" סימנתי שאני רוצה נסח טאבו והמחיר הכתוב היה 15 שח + אגרה הכל כולל 20 ש"ח, שמתי לב שבצד כתוב עמלה/אגרה סהכ 236 שח ולא הייתי בטוח שהכוונה אלי ושאני אשלם סכום מטורף כזה, חשבתי שזו מעין דוגמא למי שמזמין עוד מסמכים, הכנסתי את כרטיס האשראי בתקווה שלפני החיוב האתר יראה לי "הנך עומד לשלם סך של 20 ש"ח" אך בפועל האתר חייב את הכרטיס וכתב לי שחוייבתי ב233 ש"ח!!!
על נסח טאבו! חתיכת נייר! ככה מרמים אנשים? ככה בקלות כזאת?מישהו פה יודע האם אני יכול לערער ולבקש את כספי חזרה מהחברה? אני מה שנקרא "ירוק" פעם ראשונה שאני מוריד נסח טאבו באופן עצמאי ברשת וזה בפרוש לשים מכשול בפני עיוור מה שהחברה הזאת עשתה! רמאות ושיטת מצליח! אגב, בכדי שלא יטענו שהתמשתי בנסח לא פתחתי את המייל ששלחו לי עם הנסח. האם יש לי סיכוי לקבל זיכוי מן החברה אם אתקשר מחר בבוקר ואדרוש את כספי בחזרה?
28/10/2019 21:05 אודי יאן מכרו לי נסח טאבו באתר שמתחזה לאתר הטאבו במחיר מופקע של 233 שח
30/10/2019 09:09 המועצה לצרכנות    re:מכרו לי נסח טאבו באתר שמתחזה לאתר הטאבו במחיר מופקע של 233 שח