חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

בזק בינלאומי -חיובים בכרטיס אשראי למרות שמעולם לא חוברתי
מחבר:צביה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:28/10/2019
שעה:12:32:55

בתאריך 16/7/19 התעניינתי בקשר לטריפל של יס עם בזק בינלאומי. אחרי שבועיים ב30/7/19 ולאחר שהבנתי שאני לא מעוניינת ולא הותקן אצלי דבר, ביקשתי לבטל את העיסקה ופיצלתי את הטריפל והצטרפתי לבזק. ביקשתי מבזק בינלאומי מספר ביטול. כמן ביקשתי כן שכל הפרטים האישיים כולל כספיים ואישיים ימחקו! הובטח לי בווטצאפ שלא יגבו כסף והפרטים ימחקו. בתאריך 14/8/19 קיבלתי חשבונית לתשלום על סך 19.36 שח והכסף ירד מהכרטיס למרות שהובטח לי שלא יגבו כסף כי לא הותקן אצלי דבר! שוב לא התקינו אצלי כלום!! בזק בינלאומי מרשה לעצמה להחזיק פרטי אשראי של מי שהתעניין ולא חובר בפועל ומתי שבא לה בתקווה שלא ישימו לב הם גונבים כספים. לאחר שהצלוננתי בדף הפייסבוק נחסמתי. הם לא רוצים שיראו כמה הם גנבים. יצרה איתי קשר דפנה מפניות הציבור שלהם שהבטיחה שיהיה זיכוי עד 14 יום. מבדיקה בדף הפייסבוק שלהם הרבה אנשים עשו להם אותו הדבר , גנבו כספים למרות שלא חוברן. גם להם הובטח זיכוי שלא בוצע ואם כן בוצע חודש אחרי היה עוד חיוב. מבקשת עזרתכם כי אני לא מבינה באיזה זכות בזקבינלאומי גונבת כסף מהפרוד שלי שבזמנו עוד היינו נשואים, ולמה מחזיקים פרטי אשראי ואישיים למרות שביקשתי כמה פעמים למחוק ולהסיר. אודה לעזרה ותשובה.
28/10/2019 12:32 צביה בזק בינלאומי -חיובים בכרטיס אשראי למרות שמעולם לא חוברתי
29/10/2019 13:48 המועצה לצרכנות    re:בזק בינלאומי -חיובים בכרטיס אשראי למרות שמעולם לא חוברתי
29/10/2019 13:51 המועצה לצרכנות    re:בזק בינלאומי -חיובים בכרטיס אשראי למרות שמעולם לא חוברתי