| מחבר: | לינוי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 27/10/2019 |
| שעה: | 10:08:09 |
|
היי
נרשמתי לקורס השלמת בגרויות של אחת החברות המובילות. הגעתי לארבעה שיעורים סה"כ (קורס שאורכו כארבעה חודשים; פחות משליש) עד שהבנתי שהקורס לא מתאים לי - רמה נמוכה, המון שגיאות עברית בספרים שעליהם שילמתי וחוסר תיאום בין המורה לחברה המפיצה את הספרים.. הבנתי שמדובר בזלזול בזמני ובכספי ומאז ניסתי ליצור קשר עם החברה. לאחר כמה שבועות הבנתי שישנה התחמקות והסברתי את המצב לשירות הלקוחות של החברה שהעזרה המקסמילית שלהם הייתה להפנות אותי לסניף בו אני לומדת. לאחר עשרות שיחות לסניף שכולן לא נענו ופנייה לניידו האישי של מנהל הסניף באמצעות הודעה, שגם היא לא נענתה פניתי שוב לסניף ומשם חוזר חלילה לפנייה לסניף וכו'. כמו כן ניסתי לקבל את החוזה עליו חתמתי (אין העתק כי בשירות של החברה מסתבר שהגישה לחוזה מתבטלת לאחר חתימה אלקטרונית עליו) וגם פה החברה אמרה שיש רק לסניף גישה אליו - למרות שמוקד שירות הלקוחות הוא זה ששלח לי אותו ביום החתימה. בכל אופן, בחוזים המסתובבים ברשת (של החברה כמובן) מפורטים תנאי ההחזר הכספי - לפיהם אני זכאית לו כי הייתי בפחות משליש שיעורים, אך בחברה טוענים באופן כללי כי "אין אפשרות לבטל". רציתי לדעת מה עליי לעשות במצב כזה (עדייין ללא מענה מהסניף בו אני לומדת)?
תודה רבה מראש!
יום נפלא |
|
|